上一頁下一頁
發新話題

[其他] *_____________[ 摸 ]______________*

收藏  |  訂閱
4.9k  188.6k

我小啦,摸佬,我地心水又一樣添:030: ,肯定又死得。。。。。。每次一樣都無好結果

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6157814&page=111&extra=page%3D2

你早D出嘛,依家買好左,唔知點算,我大注買讓球,小注買客贏啊,點退飛。。。:043: :043: :043:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-5-29 11:09 PM 發表

大海呀:071:

人多落NC
人小就買票
再玩兩手....

賭徒兄都好熟...:071:
邊間可以買泥碼換船飛???

回覆 #4893 摸佬 的帖子

要多啲蒲頭先得咖:023:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-29 11:11 PM 發表
你都係:046:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-5-29 11:09 PM 發表
我小啦,摸佬,我地心水又一樣添:030: ,肯定又死得。。。。。。每次一樣都無好結果

http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D2

你早D出嘛,依家買好左,唔 ...
唔忍係呀:025: :044: ....

今晚一齊中得唔得呀:026:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-5-29 11:09 PM 發表

大海呀:071:

人多落NC
人小就買票
再玩兩手....

賭徒兄都好熟...:071:
NC係乜黎:030: :071:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-5-29 11:11 PM 發表

邊間可以買泥碼換船飛???
好多都得喎...不過要大碼:030:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-29 11:11 PM 發表
危老大:023:

回覆 #4905 摸佬 的帖子

同一心水從來未威過。。。你早排成日輸我都贏到錢,如果你旺,我就唔賭你提供果幾場,不過依家已經買左飛,估計都凶多吉少咯.:030: :030:

點講資料都系用黎破,不過破資料同中條4X1機會率差唔多:035: :035:

回覆 #4907 摸佬 的帖子

要幾大個碼:044: ???五萬可以包到一間酒店加兩張來回嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆