上一頁下一頁
發新話題

[其他] *_____________[ 摸 ]______________*

收藏  |  訂閱
121  188.7k

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-18 10:58 PM 發表

細波:025: :025:
:044: 模sir你要大呀 週一英冠波我追佐好多次大波亦都輸佐好多次啦:043:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-18 11:40 PM 發表

ok wor:071:
隻眼重亮晶晶潻:131: :036: :096:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-18 11:47 PM 發表
今晚收埋水晶宮錢過馬交搵佢
唔係嗎 Le 件你馬交揾倒:044: :131:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-18 11:52 PM 發表
馬交靚女多的是~呢d只係入門貨色
吓:131: 咁有時間一定要帶我去呀:131:

以前去親都你揾俄羅斯妹架:096:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-19 12:42 AM 發表
水晶鮑--->1.97--->1.95:026:

3:45pm
布里斯托城 [主]
滚球
平手/半球    0.880大2 / 2.5   1.080半球    1.180大2   0.750[url=]其他[/url]
[size=+0]水晶宫    1.020小2 / 2.5   0.780    0.740小2   1.130

:071: :098:

我買佐細呀:096:

新仇舊恨:046: 死守:096:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-20 06:08 PM 發表

死守:046: :046:
中國攻唔起架:044:

引用:
原帖由 FR2 於 2008-2-20 06:08 PM 發表
你買細,我先有錢收:071: :071: :071: :071: :071: :071:
祝贏多d:071: :098: 最緊要中國贏:071: :098:

引用:
原帖由 FR2 於 2008-2-20 06:13 PM 發表

守得住ma:096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096:
[size=+0]中国 [主]51
滚球
    1.030大2 / 2.5   0.950 [url=]其他[/url]
日本平手    0.790小2 / 2.5   0.850

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆