急報:澳門法例批准玩真人發牌德州樸克了

收藏  |  訂閱
30  3.3k

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-1-30 04:11 PM 發表
但有排都唔到呢.... 由香港來都要一段時間啦.... 去到都唔使玩了..

新葡就差唔多..
我估最先應該係星際>holiday inn>新葡>金都>威尼斯>mgm>永利

有一樣要注意
家陣只係批HOLD'EM POKER, 奧哈馬, HI/LO, RAZZ呢D係無批到

有 HOLD'EM POKER 已經足夠啦..!!! :131:

好過有美女.... :096:
引用:
原帖由 god9394 於 2008-1-30 04:31 PM 發表

我估最先應該係星際>holiday inn>新葡>金都>威尼斯>mgm>永利

有一樣要注意
家陣只係批HOLD'EM POKER, 奧哈馬, HI/LO, RAZZ呢D係無批到

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-1-31 10:56 AM 發表
有 HOLD'EM POKER 已經足夠啦..!!! :131:

好過有美女.... :096:
咁嚴重..
我覺得POKER 是娛樂...女人是必需品...=.=

但通常女人不喜歡 poker ! :026:

好的女人就好,唔好的女人都米話唔煩呀!!!
引用:
原帖由 waterwaterzzz 於 2008-2-1 12:22 AM 發表

咁嚴重..
我覺得POKER 是娛樂...女人是必需品...=.=

回覆 #14 IBREAKU 的帖子

我女朋友唔中意賭錢..但佢又肯坐我身邊睇我打成晚poker wor...:086:

一係你女朋友人品好好...

一係你只玩一兩次, 她未發火, 如果你唔信, 玩多幾晚你就知 :096:
引用:
原帖由 darylsing 於 2008-2-1 03:43 PM 發表
我女朋友唔中意賭錢..但佢又肯坐我身邊睇我打成晚poker wor...:086:

同佢去得macau目的緊係唔係去賭啦...

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-2-1 02:47 PM 發表
但通常女人不喜歡 poker ! :026:

好的女人就好,唔好的女人都米話唔煩呀!!!
之前我女人去玩老虎機等我玩POKER~.~..
而家單身...自己去勁FREE~:041:
但唔一定係有POKER冇女人既..
大家都有大家時間..~

同我一樣 :097:

她有她玩, 我有我玩...:122:

她今晚去了大陸玩, 我又係poker...:034:

大家都有大家時間..~   :098:
引用:
原帖由 waterwaterzzz 於 2008-2-1 08:12 PM 發表

之前我女人去玩老虎機等我玩POKER~.~..
而家單身...自己去勁FREE~:041:
但唔一定係有POKER冇女人既..
大家都有大家時間..~

咁即係幾時有??? thanks for your information...

前往最後回覆