急報:澳門法例批准玩真人發牌德州樸克了

收藏  |  訂閱
30  3.4k

新聞講左新葡係2月1日開始有~:071: :071: :071:

我想問, 中午( 2:00pm - 8:pm) 有沒有人玩...

因為星際d 人通常會晚上11 - 12:00 才開始玩, 一直玩到天光, 其實長期戰鬥都好傷呀!!!!

如果日間都有人玩的話, 會好d呀...
引用:
原帖由 god9394 於 2008-2-2 02:33 PM 發表
新聞講左新葡係2月1日開始有~:071: :071: :071:

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-2-2 09:43 PM 發表
我想問, 中午( 2:00pm - 8:pm) 有沒有人玩...

因為星際d 人通常會晚上11 - 12:00 才開始玩, 一直玩到天光, 其實長期戰鬥都好傷呀!!!!

如果日間都有人玩的話, 會好d呀...
我2月返黎都會去啦~~if真係開左..
快d去探探路thanks:041:

肯定開左
我新年會去玩下(搵水魚幫補下:131: )

我應該年初一, 二 , 三 會去..

請問幾多樓呀?  玩得大唔大呀?
引用:
原帖由 god9394 於 2008-2-5 11:05 AM 發表
肯定開左

live table how much buy in?

I must go in new year to try the live table, see you guy there  :071:

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-2-5 11:45 AM 發表
我應該年初一, 二 , 三 會去..

請問幾多樓呀?  玩得大唔大呀?
年初一, 二 , 三.................must be not much people play...........

引用:
原帖由 justforfun2007 於 2008-2-5 12:11 PM 發表

年初一, 二 , 三.................must be not much people play...........
我上年經驗, 30晚就好少人, 年初一下午開始會爆

等我都玩一吓先, 做一做水魚!! he he :096:
引用:
原帖由 god9394 於 2008-2-5 11:05 AM 發表
肯定開左

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-2-5 01:56 PM 發表
等我都玩一吓先, 做一做水魚!! he he :096:
你去我唔敢玩:043:

前往最後回覆