上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 足球投注區之終極名人聯賽 正式招生

收藏  |  訂閱
56  2.6k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2008-2-17 05:17 AM 發表
巳確定可以玩既
percyng  尊樓
cecilchao  尊樓<----------------巳確定可以玩既
Szeto_blue  尊樓
nigelyanki 尊樓
tch742  分
雪白之葬。希
sos~999
johnnykck
三世風流

審核資格中
孤儿仔
zitor
sarnuel13
ycwry
manutlo
wwcc
waves369
sarnuel13
cecilchao <--------------審核資格中 ?????????
巳確定可以玩既  同 審核資格中 ............有咩唔同? 即係確定可以玩...定... 審核資格呢?  :030: :030: :030:

我有興趣:071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-18 04:56 PM 發表

巳確定可以玩既  同 審核資格中 ............有咩唔同? 即係確定可以玩...定... 審核資格呢?  :030: :030: :030:  
打錯左@@ sorry@@

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2008-2-18 05:21 PM 發表

打錯左@@ sorry@@
:029: :029: :029:   幾驚無得玩 :097: :097: :097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-18 05:54 PM 發表

:029: :029: :029:   幾驚無得玩 :097: :097: :097:
點會呢,一定有得玩,只不過玩下gap:096: :096: :096: :097:

報名報名:071:

1.一季為一個月,而一個月只需玩星期六同星期日:092:

一個月玩8日:092: 會吾會少左啲呢?:092:

報名報名:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-2-18 07:00 PM 發表
1.一季為一個月,而一個月只需玩星期六同星期日:092:

一個月玩8日:092: 會吾會少左啲呢?:092:  
係.....咁你有無好意見....?

2個月呢?

定??

有冇話最少出幾場?
可唔可以detail 少少?
我都想支持一下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆