(自seed)gundam無雙||己轉ISO可以直接燒錄

收藏  |  訂閱
8  23.6k

(自seed)gundam無雙||己轉ISO可以直接燒錄

bb100上傳中...5天做種
己轉ISO可以直接燒錄,,不用擔心解壓縮問題

鑑於有好多人話燒唔到/黑screen
我見到有個方法可以燒到,
你張個隻碟或上網down個隻game轉iso,之後一定用用DVD Decrypter用2.4速來燒一定ok,萬試萬靈,用 120% 未必次次ok

E隻GAME完全冇毒,己測試過係冇毒,大家可以方心DownLoad

特別注意!!!

請勿將下載下來的檔案解壓縮!!因為此檔是ISO映像檔 而非RAR壓縮檔
所以解壓縮再燒錄會發生當機情況!!

下載後如果您有安裝WINRAR 此ISO檔將會以WINRAR圖示表現
此時千萬不可解壓縮 因為此ISO映像檔可直接用NERO用燒錄映像檔方式直接燒錄出來

[遊戲名稱] :         鋼彈無雙 Special
[遊戲原名] :         ガンダム無双 Special 
[對應主機] :         PS2           
[發售日期] :         2008-02-28     
[官方網站] :         http://gundam-musou.jp/ps2/
[檔案大小] :         4.15 GB  RAR -> ISO
[做種時間] :         5天做種, bb100極速上傳

《鋼彈無雙》是結合 NBGI 經典科幻作品「鋼彈(GUNDAM)」的題材與 KOEI 知名戰場動作遊戲《無雙》系列作的遊戲風格與繪圖技術所製作的戰略動作遊戲,由 KOEI ω-Force 團隊擔任開發。

遊戲的主要模式「官方模式(Official Mode)」中將收錄「機動戰士鋼彈」、「機動戰士 Z 鋼彈」與「機動戰士鋼彈 ZZ」等 3 部作品的劇情、角色與機體。遊戲的走向將依照原作劇情,重現眾多知名的戰鬥場面,戰鬥以外的場面則是以遊戲事件與動畫影片的方式來呈現,讓玩家重溫原作的經典劇情。

玩家可選擇的角色除了 阿姆羅、卡密兒 或 傑特 等原作的主角之外,也可以選擇像是 夏亞 或 哈曼等不同立場的敵方角色,讓玩家從不同角色各自的觀點來體驗原作的故事。在機體方面,目前已知將收錄包括鋼彈、Z 鋼彈、ZZ 鋼彈、吉姆、夏亞專用薩克、邱貝雷、薩克、多姆...在內的眾多機體。

遊戲中除收錄來自 U.C. 宇宙世紀 3 部作品的機體與角色之外,還將收錄來自「機動武鬥傳 G 鋼彈」的神威鋼彈(God Gundam)與駕駛 多門‧火州、「新機動戰記鋼彈 W」的飛翼鋼彈零式(Wing Gundam Zero)與駕駛 希洛‧唯 以及「倒 A 鋼彈」的倒 A 鋼彈(Turn A Gundam)與駕駛 羅蘭‧賽亞克。

遊戲將完整重現神威鋼彈、飛翼鋼彈與倒 A 鋼彈等機體各自的特徵與絕招,如爆熱神威掌、雙管光束來福槍與月光蝶,以及各駕駛角色的演出。讓玩家除了 U.C. 宇宙世紀的機體與角色之外,還能使用這些不隸屬於 U.C. 宇宙世紀的鋼彈作品機體與角色,體驗跨越時空背景與作品藩籬的獨特樂趣。

遊戲系統承襲《無雙》系列作的風格,玩家將駕駛各自的 MS 與大量的敵軍進行戰鬥,體驗「一機當千」的爽快感。具備成長要素,駕駛員與機體的關係就如同以往系列作中的武將與武器般,會隨著遊戲的進行而不斷強化。另外並加入了按╳鈕即可發動的衝刺(Dash),強化速度感的表現。

除了承襲《無雙》系列作既有的陸戰外,在原作中佔有極大比重的宇宙戰方面,將以 360 度的方式呈現戰場與遠景,近距離的戰鬥則維持同一平面,因此已習慣《無雙》系列作的玩家將可輕鬆上手

附件

gant-gms.iso.torrent (83.96 KB)

2008-2-28 17:15, 下載次數: 5724

引用:
原帖由 hkroot 於 2008-2-28 05:16 PM 發表
燒唔燒到來玩架~~~~~~~
一定燒到

引用:
原帖由 hermeslam13 於 2008-2-29 01:14 AM 發表
HDD 玩唔到, 同其他無雙問題一樣, 3個mode 都試過晒.........

有點想買返隻老正.
點解玩唔到:030:

:032:

引用:
原帖由 jerryroyjames 於 2008-3-1 04:48 PM 發表
係咪唔洗解直接燒?
己轉iso,,可以放心真接燒

引用:
原帖由 Tree2005 於 2008-3-2 05:24 AM 發表
我都係玩唔到
我玩到啵,,點解玩唔到:032:

引用:
原帖由 jerryroyjames 於 2008-3-2 01:44 PM 發表
去到playstation2果度就load唔到...:043: .....關唔關個壓縮檔事??之前果d次次都係解左壓先燒既~......
如果dl我e個唔洗壓縮就可以燒...

引用:
原帖由 比超 於 2008-3-3 10:18 PM 發表
又係唔得既一隻ISO-.-!!
燒到某個%一定停左!!
無言!!
一定燒到!!?
你用正版碟燒出黎一定燒到!O!?
請問你係用咩碟燒,,同埋用幾多速燒,,我自己燒就無問題仲玩到...同埋無理由成千個人dl左得你1個人有問題:030:

引用:
原帖由 wongkitrx78 於 2008-3-4 12:32 AM 發表
究竟問題出系邊呢!系要夾機!!定系要雙擊打開檔案再將全部一行行資料一個一個拉落    nero個燒綠介面先燒!!定系要慢速燒呢!!我已經用MITSUBISHI牌DVD-R靚碟燒要唔掂!!!!!!睇樓主講野口氣又唔似假丫!!究竟系咩問題 ...
其賓唔只我粒種係咁..好似其他種都有e個問題..

如果跟足以下步驟,,應該冇問題
1) 永遠唔好超過 4x 速度燒,你部機讀到係你好彩,我用呢個度過燒過過百隻,失敗率係 0

2) 碟既牌子冇乜大關係, 但我用開既牌子有 mitsubishi 5 彩碟 +D (@$120/ 50pcs) / Verbatim +/- D (@$105/ 50pcs) / TDK -D (@$98/ 52pcs)

3) iso 檔永遠用 alcohol 120% 黎燒,+/- 都唔緊要,最緊要留意速度以及:設定 -> 燒錄設定 -> 燒錄時將 +D booktype 為 -D -> 如果你用 + 碟,呢一步好重要

4) 燒錄過程最好唔好做任何野,包括開任何 file / program ,尤其要閂既係 bt program,佢用好多 cpu 及 ram 資源

5) 如跟足上面做都唔得, 可能性只係:
a) 你冇照住做
b) 你部燒碟機神神地
c) 你部 ps2 神神地
d) 你唔好彩

前往最後回覆