[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
35  77.2k

賀一賀佢:036:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-2 11:48 PM 發表
贏左嘅買少少馬里廸莫讓球主客和和波,有3.4倍。:098:  
:044: :044: ....打爛杯....:029:

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-3 12:34 PM 發表
大數陳~~新計劃 (等你修改或加意見,肥叔文筆唔係咁好)

1)嚴選6-8個對賭有技巧之士做
2)只限星期一至星期五推介(因星期1-5時間同場次唔會咁亂)
   (星期六日大多數自己友要出街)
3)開波前3個鐘出推介(冇信 ...
molo亂吹個喎...:028:

molo支持大家殺馬賊..
如果做到既...就一定支持:036:

大陳

肥雞飯..大奶茶

唔該:036:

引用:
原帖由 嘗________弟 於 2008-3-3 10:13 PM 發表
)嚴選6-8個對賭有技巧之士做
2)只限星期一至星期五推介(因星期1-5時間同場次唔會咁亂)
   (星期六日大多數自己友要出街)
3)開波前3個鐘出推介(冇信心最好不出)
4)開波前1個鐘,所有自己友必提交對推介的意見 ...
[tr][/tr]
大數陳冰室精選餐(03/03)
自己友推介自己友
大數陳摸佬寶寶魚天瑞燒賣 ____有待有待
嘗___弟讓球比蘭倫斯  [0]沒意見支持

sorry.... (沒意見=睇唔通/不支持)

引用:
原帖由 嘗________弟 於 2008-3-3 10:41 PM 發表

唔打緊_唔駛sorry喎_你地意見好重要_決定我買定唔買或注碼大定小_仲之勝錢為上
唔係呀...因為...我要主:028: :028:

引用:
原帖由 寶寶魚 於 2008-3-4 12:07 AM 發表
大數陳冰室精選餐(03/03)自己友推介自己友大數陳摸佬寶寶魚天瑞燒賣 嘗____弟有待有待嘗___弟讓球比蘭倫斯  沒意見沒意見支持寶寶魚讓球緬恩斯
[tr][/tr]
大數陳冰室精選餐(03/03)
自己友推介自己友
大數陳摸佬寶寶魚天瑞燒賣 ____有待有待
嘗___弟讓球比蘭倫斯  [0]沒意見沒意見支持
寶寶魚讓球緬恩斯 [0 / +0.5]沒意見

又唔同路:032: :028:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 12:39 AM 發表

果場你再去查下客隊任何一方面條件都比主隊優勝好多,平手仲1.93,荀得過份,我諗唔到有邊一樣支持球迷平手1.91買主隊,(不過最近馬會d炸彈無處不在,我就唔會掂呢場。
主平手..1.87:044:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-4 12:40 AM 發表

主平手..1.87:044:
主平手..1.87----.1.84:030:

引用:
原帖由 嘗________弟 於 2008-3-4 01:02 AM 發表

molo_點睇_突然好x 飛喎:025:
win 得:044:

前往最後回覆