上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
1.4k  77.2k

引用:
原帖由 siuming258 於 2008-3-1 12:58 AM 發表
3串1第2,第4,第6場都係大,買了200元,你点睇?:071: :071: :071:
幾好,幫你打氣過晒佢。

引用:
原帖由 小小法^^ 於 2008-3-1 01:02 AM 發表
陳伯:096: 韋恩 大好吾好啊?:023:
睇唔通呀,咁多場tip大,我驚驚地。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 01:03 AM 發表

有無禁正路:044: 123大大大
希望全大,多d巴打贏錢。:098:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-1 01:02 AM 發表

我岩岩先返:043:
歡歡,多d入黎支持呀。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 01:33 AM 發表
大能獲:044:
柏仔生生性性條2x!等你架。:046:

引用:
原帖由 小小法^^ 於 2008-3-1 01:56 AM 發表
慕遜加柏 大:071: 有機會
最好全大,德乙俾返次d客仔中下,唔係走晒無人買你個聯賽。:071:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-1 12:12 AM 發表

其實頭場個大我都好鍾意,科隆上次打少個至無波入,佢有幾何唔入波又失波呀,今次主隊上次響主場又做左野,一球都唔入,今次我睇點都有波入,呢條2x1係我必買嘅賽事。:098:  
生生性性呀柏仔,唔好次次都1粒唔踢,炒番次引下d客仔,:098: 下次先做野:096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 02:00 AM 發表
嗚嗚:029: 陳陳
唔駛咁驚,之前柏仔有過教訓入完1粒唔踢結果俾人追和,呢次如果佢要搶分仲有波入。

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-1 02:04 AM 發表

唔駛咁驚,之前柏仔有過教訓入完1粒唔踢結果俾人追和,呢次如果佢要搶分仲有波入。
仲差1粒邊隊入都得。:046: :046:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-1 02:05 AM 發表
都覺...依家d人賭番馬.....d波超難........仲有大頭又比盧頓對家可一試..點睇.....他說佢今季主場要長反..長買客一定冇衰,又唔會輸得多
華素爾邊有你師傅果隊葉仔咁穩陣,坐和望贏,平手盤聽日最好係佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆