上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
5.0k  77.2k

引用:
原帖由 豬兜餅 於 2008-3-13 10:04 PM 發表

中極都係 2-2.5字 =.=
咪仲無癮
:043:
咁又係 中2.5字我寧願一個都唔中

次次一個字都唔中時我會安慰自己儲返d運下次黎過-.-

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-13 09:59 PM 發表
呢兩日比個天玩呀陳記我頂頂比d野你睇又爭小小180112-MAR-2008
23:17 六合彩08/031 期  7 + 9 + 12 + 31 + 33 + 36  $5

$5.00$4,800.00
這條飛買了五年了....你話收番幾多ㄚ

和主2x3~:092: :092:

有得睇無得食:026:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-13 10:09 PM 發表

正常嘅事,記住,有一日你平均買5場中3.5場,就可以入全職喇。
我買5場炒晒5場呢!? 係咪可以做燈嫁我!?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-13 10:09 PM 發表

不過今個星期買所有嘅飛係恦冇壓力下買的你見我10元20元注就知

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-13 10:09 PM 發表

吓.....五年......:044: 咁我請你。:071:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-13 10:11 PM 發表

我買5場炒晒5場呢!? 係咪可以做燈嫁我!?
買波梗係一時時啦,不過輸贏分別就在注碼身上。

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-13 10:12 PM 發表
不過今個星期買所有嘅飛係恦冇壓力下買的你見我10元20元注就知
莫非上星期六恦宝福山拜完阿嫲........跟住...唔係掛...終結成個WEEK$200本..收8K....好今晚試下買場孖宝半全膽..0:0,0:1/ 1:0,1:1   搭  1:0,1:1/ 1:0, 2:0..............10元....試下先

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-13 10:11 PM 發表
有得睇無得食:026:
落街用買少包煙仔嘅錢買落去咪一齊止下痕囉。:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆