上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
63  77.2k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-1 10:15 PM 發表

1同2都ok基仔就唔係咁睇好。
收到~

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-2-29 05:02 PM 發表
今晚兩味招牌菜係小弟用左好多晚間炮製,希望啱大家口味。A咸肉炒克魯- B肉丁煎米堡。

A餐 - 諾咸頓連勝2場,上次主場贏到4-0,英甲有咁嘅賽績証明隊波狀態勇,客隊克魯係本人私家櫃員機,特別作客奇 ...
B餐好好食~~:036: :071:

好~~我要再叫野食~~:071:

焗雞皇馬飯 , 拉科/素(下) , 博維(下):071:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-2 01:31 AM 發表

最慘我係a餐做膽。:043:
b餐 x 格流[-1] x 曼聯 (大):098: :098:

唔該曬大陳~~:071: :036:

訓醒左收錢...:071:
晚安~:097:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-3-2 01:30 AM 發表
焗雞皇馬飯 , 拉科/素(下) , 博維(下):071:
BINGO!!:098:

又全中....d運好似返黎喇喎~:071:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-2 05:01 PM 發表

甲餐我要對家

我出個丙餐:
各盤口睇好主w2.05 點睇都要開個讓球盤.但係狗會開客受1球 引人入局 . 絕對支持開大 1.82水
加上1860 一直好似一沉不起 上場睇佢地出力既現像黎睇 有信心重拾頭4甲 面子由 ...
你話要1860...大陳話要亞琛...:030:
咁我要和波喇...:071: :096:

幾點開鋪呀??做唔做生意嫁??:046: :071:

好肚餓要叫野食呀~~!!!:046:

我要你跳牆 & 森林和素翅 & 仲要多隻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆