上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
73  77.2k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 06:08 PM 發表

可惜,真係可惜。:043:
係呀!中埋有成15倍!:025: 而家得2倍幾

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 06:12 PM 發表

日職d死心上盤真係無得買,你以為佢穩陣,其實最衰係佢。:046:
係呀!我見三神連續三季都第一場輸!咁就中招!:032:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-2-29 05:02 PM 發表
日職橫濱水手讓球主勝。
雲達不來梅入球大做膽(2隊都後防都穿窿,雲達連開4口細都1.62,擺明趕客)
雲達大射列斯聯-1(列斯早前主場對魚脯克魯開和係1.53主勝,今次對實力比較高近績好好嘅茅夫又係1.53主勝, ...
偷睇左!放低布里斯托城!:096:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-8 09:01 PM 發表
johnny你學我d野:096:
呢d係中國人都識用!:036: :071:

亞陳我又收埋中!:096:
訓先再見!

亞陳未訓醒等我出場日職 前鋒場和!
唔信可當毒藥!:096: :036: :071:
亞陳一陣醒左比杯架啡我!:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-9 11:27 AM 發表
亞陳未訓醒等我出場日職 前鋒場和!
唔信可當毒藥!:096: :036: :071:
亞陳一陣醒左比杯架啡我!:036:
Sorry!前鋒半場和!:096:
呢場係睇賠率買,主勝1.4,但係九會開讓球主客和(-1)之後主有2.1和3.65客2.65,主太好分九會無咁好死比咁多錢你執!好明顯唔睇好主隊可以大勝,再睇半場賠率,主1.9和2.35客5.75,主客唔對路客冷但主熱唔透, 升班馬鬥心強相信可以守得住半場,博d可以全場(+1)

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-9 12:07 PM 發表

johnny兄,熱啡到,唔該晒你幫我頂住先,呢杯野我嘅。:071:
客氣!我之不過係到放毒藥!:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-9 12:23 PM 發表

:071: 最爪忌聽到果個字,點揾吃。:071:
亞陳你好後生姐,我超馬大你十年,你細時有無睇[歸零戰士]!:096: :036:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-9 12:32 PM 發表

我真係無...:028: 連我都唔知係乜, 你已經可以算得德高望重果隻..:096:
:071: :071: :071:咁域者叫[歸零實驗者]or叫[太空三虎將]有無印象!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆