上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
1.4k  77.2k

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-29 11:55 PM 發表
其實今晚有兩場波數據都好怪....
就係第一場同第五場, 無信同維迪大波, 主隊客隊近一仗加埋都冇獨有偶咁剛好有十粒入球.....
四隊球都係打全攻型, 轟呢條大波2X1, 相信離收錢不遠矣:098:
其實頭場個大我都好鍾意,科隆上次打少個至無波入,佢有幾何唔入波又失波呀,今次主隊上次響主場又做左野,一球都唔入,今次我睇點都有波入,呢條2x1係我必買嘅賽事。:098:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:10 AM 發表
奧斯卡 到
係世@@藂鴗X我?
你都黎左,飲乜野呀。

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-1 12:01 AM 發表
佢依家一定睇梗64台
你仲唔埋單先,快d交場黎。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:14 AM 發表
意味第1第2場大大波!?
係呀,你可以買2條飛(我自己都係咁)買1注1-2場大再買2注柏仔獨頭大保本。柏仔開大就可保不敗,再睇下面幾場賠率再投注。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:16 AM 發表

老細識唔識整 細路仔鴛鴦
茶室點會唔識整鴛鴦,唔好話細路,大隻鴦都仲得。:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-1 12:20 AM 發表
交左啦...哈仔大....看page9我的post....剛返家...今晚64班友比乜心水....我冇看
收到,咪同你同晒路,係wendy要鈿,咪仲好:071: (唔好俾佢睇到):096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:24 AM 發表

係唔該 放係度得嫁啦:097:
對你信心指數不嬲都高 我唔理放左1千2串1等收錢

另外可能買 奧格斯堡    大陳呢場洗唔洗叫停我?
唔會,邊有咁多主隊贏,你買客都啱嫁啦。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:28 AM 發表
食少少野先:071:
今晚走地可能有得買,唔好咁早訓。

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:32 AM 發表
放心我岩岩起身 你咪無啦啦消失呀 :097:

係wo粒燒賣呢 又叫人11點上黎 我都遲到嫁啦:025:
梗係唔會啦,今晚走地果場幾大叫上半場頂住唔好入波,下半場就好好買。夠鍾我去買波先。:036:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-1 12:46 AM 發表
開茶室搵得個雞碎咁多:025: 又要一腳踢又辛苦:030: 點解唔開間老陳浴室搞大佢:071: 至多我call肥婆蘭上來客串幾日:096:  
咁遲至出現:046: 開浴室d人掛住搞野邊有人得閒講波,唔駛客氣,肥婆留返你自己:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆