上一頁下一頁
發新話題

[自SEED]MarioKart[歐版/英文][免晶片檢測+去升級]~新增馬車頻道修正程式連結

收藏  |  訂閱
69  21.0k

What should I do if this appear?
My Wii is Japan version 3.2J and never upgrade my Wiikey before

附件

3.2J 1.9S 玩到
wifi online 都玩到:131:

但我想問,呢隻碟有無mario kart channel架,日版機裝唔裝到架,點裝呀

報告: 我部Wii 係3.1J, 非Wiikey 晶片.

入到主目錄. 但係我一按入單人模式就有error, 話讀唔到碟,要睇說明書!

我想問下有冇人有同樣問題? 唔該!

引用:
原帖由 c60joe 於 11/4/2008 01:19 發表
What should I do if this appear?
My Wii is Japan version 3.2J and never upgrade my Wiikey before
你最好下載個日文版更新, 日機用歐版更新會變半磚! :044:

引用:
原帖由 c60joe 於 2008-4-10 11:19 PM 發表
小弟提供的歐版馬車已經去更新了
不應該會出現本體更新的提示
想必你搞錯了吧:030:
如果你下載的是日版馬車
就算出現更新提示也不用擔心
日機升日版遊戲是不會有變磚的餘慮的:096:

引用:
原帖由 eg_hch 於 2008-4-11 11:14 AM 發表
但我想問,呢隻碟有無mario kart channel架,日版機裝唔裝到架,點裝呀
歐版馬車小弟已經提供馬車頻道修復程式
日版的修復程式靜待原作者釋出吧
我也會第一時間放上來的:023:

報告:

3.2J + 1.9G 完全掂.

歐版正,有英文,冇叫update.

上網冇問題,不過未試MK Channel 修正file.

THANK YOU VERY MUCH.

thz for sharing

good news, thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆