[自SEED]MarioKart[日版][免晶片檢測]]~新增馬車頻道修正程式連結

收藏  |  訂閱
4  53.3k

多謝分享!~我想請問一下我部日版3.1J 可唔可以用呢隻Mario Kart碟update去3.2J,定係一定要上網update去3.2J?唔該!

Edit:Quote from youngichi:再次解釋一下變磚:變磚是因為玩跨區的遊戲在升級時所造成的所謂跨區:例如日版的主機玩歐版或美版的遊戲,就叫跨區所以玩同區的遊戲根本不用擔心會變磚而多出兩個頻道請不要誤導其他朋友了!!另外日版Mario Kart自帶3.2J升級程式不能上網更新的朋友不用太擔心囉!!

多謝樓主既詳細解釋, 我就是其中一個不能上網更新的朋友, 現在下載緊日版和歐版!! 日版for更新, 歐版for玩(English o痳)!

大力推推!好似有D無力上,好耐都係8X%..進度緩慢,有否弟兄姊妹出來幫一把? 謝謝!

引用:
原帖由 war_gameboy 於 10/4/2008 01:11 發表
我部唔係wiikey,:028: 得唔得????
我個部都唔係wiikey, 好似叫wiiblue的東東. 之前試過樓主既 [免晶片檢測版]任天堂明星大亂鬥X和
超級瑪利歐銀河都冇問題, 玩到.

所以我估應該得.

我試完, 再上番來佈告!

引用:
原帖由 jon714 於 10/4/2008 14:10 發表
I cannot open the rar file ar...... when I use extract here, it said no archieves found
Can anyone help me?
There should be no rar file, but an ISO file.
Just burn the iso with imgburn or nero and play!
:098:

引用:
原帖由 beta1109 於 10/4/2008 09:59 發表

我個部都唔係wiikey, 好似叫wiiblue的東東. 之前試過樓主既 任天堂明星大亂鬥X和
超級瑪利歐銀河都冇問題, 玩到.

所以我估應該得.

我試完, 再上番來佈告!
剛剛試完, 我部Wii係3.1J(之前用任天堂明星大亂鬥X更新), wiiblue 晶片,入碟後冇要求更新, 直接玩到!

而家仲download緊樓主既歐版[免晶片檢測] . 試完, 再上番來佈告.

Edit:
歐版[免晶片檢測]
入到主目錄. 但係我一按入單人模式就有error, 話讀唔到碟,要睇說明書!
我想問下有冇人有同樣問題? 唔該!

引用:
原帖由 beta1109 於 11/4/2008 10:45 發表

剛剛試完, 我部Wii係3.1J(之前用任天堂明星大亂鬥X更新), wiiblue 晶片,入碟後冇要求更新, 直接玩到!

而家仲download緊樓主既歐版免晶片檢測] . 試完, 再上番來佈告.

Edit:
歐版免晶片檢測]
入到主目錄. 但係我一按入單人模式就有error, 話讀唔到碟,要睇說明書!
我想問下有冇人有同樣問題? 唔該!
Update:

error, 話讀唔到碟,要睇說明書. 之後reject 隻碟再入過就load得到!
比較痳煩D, 因為每次賽完一個cup回到主目錄, 都要error後load多次先得.

附件

[Wii]MarioKart[JAP][免晶片檢測].torrent (89.76 KB)

2008-4-9 10:38, 下載次數: 7465

前往最後回覆