上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
641  59.5k

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:26 AM 發表
等你咁耐唔開盤當馬會盤啦

1.65 .... 100:025: :034:
你唔改就成交:122:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:27 AM 發表

讓球對你公平d咋:032::032::032:
100上盤ok:025:
英格蘭附
02:45列斯聯(主)卡素爾

0.78半球/一球 升(封)1.06
呢個作實:098: 上面取消:122:
你買讓球主客和:096: 我就相當開心:071:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:26 AM 發表
等你咁耐唔開盤當馬會盤啦

1.65 .... 100:025: :034:
去左派彩,:041:
我呢d莊唔會拖5日,即日搞掂:098:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:32 AM 發表
多過兩日淋你油:025::034:
半年有多...從未試過2日,:071:
呢度咁多莊,敢講平均係得基佬夠我快:122:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-5-13 12:34 AM 發表
我又黎..:096:
列斯聯1.65  
每注100萬

2x1
哈馬比1.57x列斯聯1.65  
每注100萬
殺:043: ...
但成日殺唔到

我清晒數畀你:041:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:36 AM 發表
係...版主果位
下次一場買佢1000得嗎:027:
梗係果位,快靚正,輸畀佢都順d
咩下次一場買佢1000:030:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-5-13 12:42 AM 發表
d數有排計:043:
慢慢來..積存一日:041:
我入定5皮畀你派,有全中:023:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-5-13 12:42 AM 發表

我知..你最快手:096:
做莊應有態度:122:

5月12日(星期一)燈水專用帖

vickysoo推38中21燈17海倫芬W,奧雷布洛+1,艾夫斯堡W
tc6060推39中23燈16加爾斯(細)哈馬比w,艾夫斯堡(大)
職業賭徒推39中26燈13加爾斯(細),哈馬比(細),列斯聯(細)
歡歡喜喜推34中18燈16加爾斯(細),哈馬比w,列斯聯w
andyjackie:098: 推39中18燈21哈馬比w,艾夫斯堡(大),列斯聯w
基斯^(oo)^推18中07燈11
春卷推19中07燈12
howard1323推38中22燈16
四眼輝 推38中20燈18 NAC(大),加爾斯W,列斯聯W

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 12:50 AM 發表
玩場走地先:131:
芬超
23:30夏卡(主)譚柏利1
00.98平手(封)0.841.02平手(封)0.821.14 平手(封)0.741.20 http://odds.bet007. ...
夏卡100:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆