上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.5k

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-6-19 01:51 發表
馬版今日爆左莊 好慘:071:
輸兩場無左幾十:026:

回覆 #4963 四眼輝 的帖子

受外圍:044: 受吾受美職 我有心水,推一推,暫時得5萬分,啲分未到:071:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2008-6-19 01:52 AM 發表

:096: 亂黎:097:
呢到無讓球盤呀,,,,燈水只布生死盤....路路

回覆 #4959 Audi123 的帖子

咩盤:023: 受讓﹣0.5 ???

各位黑社會兄弟不如個盤等我開好嗎?

俄羅斯-0.5 水2.15
瑞典  +0.5 水1.70

如果無人同意這個跟之前果個, 立即表態:025:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-19 01:52 AM 發表
前頁有自己睇-0.5:096:
唔係平手咩??:030:

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-6-19 01:53 AM 發表
受外圍:044: 受吾受美職 我有心水,推一推,暫時得5萬分,啲分未到:071:
呢樣問兩個外圍佬啦..:096:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-6-19 01:51 AM 發表
係喎:030:
未加個人簡介:044:
依個POST就爆
復仇會總部 #8 先加番

路路......詳情可於第一頁click去復仇會總部 #1/2/3/3a/5/6 睇睇:036:
好THX

我今日想試下兩場燈水:071:
巴拉圭 Win
阿根廷 Win:027:

回覆 #4975 Audi123 的帖子

:023: nice.......加碼 10000分 共 20000分:071:

vickysoo推55中2926新英倫革命W,巴西W,皇家鹽湖城W
tc6060推48中25燈23阿根延w,俄羅斯w,皇家鹽湖城W
職業賭徒 推51中27燈24希臘(小),俄羅斯W,新英倫革命W
歡歡喜喜推50中28燈22西班牙w,新英倫革命w,皇家鹽湖城w
andyjackie推55中27燈28西班牙w,瑞典w,新英倫革命w
基斯^(oo)^ 推47中32燈15俄羅斯(細)玻利維亞(細)厄瓜多爾(細)
howard1323推51中26燈25西班牙(細),巴拉圭(雙),哥倫比亞+1
四眼輝 推53中32燈21西班牙(細)瑞典w巴西w
percyng 推0中0燈0
路過的慘人 推0中0燈0
阿根廷w , 巴拉圭 w

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆