上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.5k

回覆 #5018 女性恩物大狗9 的帖子

你有70000幾分,係咪晒冷:071:

6月18日(星期三)燈水專用帖

vickysoo 推55中29燈26新英倫革命W,巴西W,皇家鹽湖城W
tc6060推48中25燈23阿根延w,俄羅斯w,皇家鹽湖城W
*職業賭徒* 推51中27燈24希臘(細),俄羅斯W,新英倫革命W
歡歡喜喜推50中28燈22西班牙w,新英倫革命w,皇家鹽湖城w
andyjackie:098: 推55中27燈28西班牙w,瑞典w,新英倫革命w
基斯^(oo)^推47中32燈15俄羅斯(細)玻利維亞(細)厄瓜多爾(細)
howard1323推51中26燈25西班牙(細),巴拉圭(雙),哥倫比亞+1
四眼輝 推53中32燈21西班牙(細)瑞典w巴西w
percyng 推00中00燈00
路過的慘人 推00中00燈00阿根廷w,巴拉圭

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-6-19 02:19 發表
半埸細,1球做中位數:041: 我玩細足水,受吾受先 呢鑊正式外圍佬幫襯外圍佬:096:

兄弟都睇好有交收:071: 受我有覑數:041:
我說一不二:086:

無開半場:096:

回覆 #5021 andyjackie 的帖子

我諗玩5至6萬炸:027:

最好有半埸盤開:071: 我細眉細眼,所以玩入球細,1球當走盤 0:0我中:071:

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-6-19 02:23 發表
我諗玩5至6萬炸:027:

最好有半埸盤開:071: 我細眉細眼,所以玩入球細,1球當走盤 0:0我中:071:
半粒細2.2啦無價講

大1.65:096:

回覆 #5023 Audi123 的帖子

咁可吾可以私人受我新英倫革命W:041: 我晒冷:071: 可照馬會賠率,一碌七:096:

回覆 #5024 女性恩物大狗9 的帖子

你咁想買
2皮牙骹戰
同你對賭:071:
瀨唔瀨

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-6-19 02:25 發表
咁可吾可以私人受我新英倫革命W:041: 我晒冷:071: 可照馬會賠率,一碌七:096:
又重覆話題:028:

回覆 #5027 andyjackie 的帖子

俄羅斯果埸半埸球大細,中位數為1球,我要細,足水2倍,我玩2萬分.:071: 立即過數,等我:041:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-6-19 02:25 AM 發表
你咁想買
2皮牙骹戰
同你對賭:071:
瀨唔瀨
密碼
發送到
積分交易稅0.00%
附言
如果輸入附言,系統將自動向接收者發送短消息通知
俄羅斯果埸半埸球大細,中位數為1球,我要細,足水2倍,我玩2萬分
  • 積分轉賬可以根據論壇管理員設置的交易積分,將您的積分轉讓給其他用戶。
  • 接收者收到積分的實際數值,是被扣除交易稅後計算出來的,即只要進行積分交易,就可能會產生交易損失。
  • 積分交易一旦提交不可恢復,請確定無誤後再進行操作。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆