上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.5k

回覆 #120 tc6060 的帖子

輝輝同tc全中:044:

5月12日(星期一)燈水專用帖

vickysoo推38中21燈17
tc6060推39中23燈16
職業賭徒推39中26燈13
歡歡喜喜推34中18燈16
andyjackie:098: 推39中18燈21
基斯^(oo)^推18中7燈11
春卷推19中7燈12
howard1323推38中22燈16
四眼輝:098: 推38中20燈18 ----------------------------------------------------

5月份第2週(5/5~11/5)每週冠軍彩金1萬分計分帖

tc6060專用:027:

vickysoo推17中10燈7
tc6060推18中11燈7
職業賭徒推18中12燈6
歡歡喜喜推18中10燈8
andyjackie
推18中9燈9
基斯^(oo)^推5中1燈4
春卷推6中3燈3
howard1323推17中8燈9
四眼輝推17中7燈10

5月10日完結.最新賽果

5月份第2週(5/5~11/5)每週冠軍彩金1萬分計分帖

tc6060專用:027:

vickysoo推22中12燈10
tc6060:098: :098: 推23中16燈7
職業賭徒推23中14燈9
歡歡喜喜推18中10燈8
andyjackie
推23中12燈11
基斯^(oo)^推10中5燈5
春卷推11中4燈7
howard1323推22中12燈10
四眼輝推22中12燈10

5月11日完結.最新賽果

5月份第2週(5/5~11/5)每週冠軍彩金1萬分

tc6060:098: :098: 推23中16燈7

when add me ar~

waited long tim ago~:034:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-5-12 11:27 AM 發表
賭賭...點解冇左復仇會#6ge??:092:
琴晚我諗諗下...唔知我有冇計錯數呀~:092:
但你都俾左分我...就算啦...:071: :096:
有冇錯...:030:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-5-12 11:27 AM 發表
賭賭...點解冇左復仇會#6ge??:092:
琴晚我諗諗下...唔知我有冇計錯數呀~:092:
但你都俾左分我...就算啦...:071: :096:
妖猴:046:
你唔中又話中,行騙:044:
還我分來:046: :046:

出:026: :029:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 12:55 PM 發表

妖猴:046:
你唔中又話中,行騙:044:
還我分來:046: :046:  
:046: 妖猴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆