上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.5k

5月12日(星期一)燈水專用帖

vickysoo推38中21燈17
tc6060推39中23燈16
職業賭徒推39中26燈13
歡歡喜喜推34中18燈16
andyjackie:098: 推39中18燈21
基斯^(oo)^推18中7燈11
春卷推19中7燈12
howard1323推38中22燈16
四眼輝:098: 推38中20燈18 NAC(大),,加爾斯W,,列斯聯W.

5月12日(星期一)燈水專用帖

vickysoo推38中21燈17海倫芬W,奧雷布洛+1,艾夫斯堡W
tc6060推39中23燈16
職業賭徒推39中26燈13
歡歡喜喜推34中18燈16
andyjackie:098: 推39中18燈21
基斯^(oo)^推18中07燈11
春卷推19中07燈12
howard1323推38中22燈16
四眼輝 推38中20燈18 NAC(大),加爾斯W,列斯聯W

賭某人:收野50:025::034:
1混合過關 3x1
讓球
讓球
主客和
星期一 1
NAC(主) 對 海倫芬(客)
客 [0] @1.85
星期一 4
辛斯華爾(主) 對 咸史達斯(客)
客 [0 / -0.5] @2.15
星期一 6
列斯聯(主) 對 卡素爾(客)
主@1.70
$ 50.00
$ 50.00  

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 07:04 PM 發表
1混合過關 3x1
讓球
讓球
主客和星期一 1
客  @1.85
星期一 4
客  @2.15
星期一 6
主@1.7 ...
50個?:092:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-12 19:55 發表

50個?:092:
多事:032::032::032:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 08:00 PM 發表
多事:032::032::032:
係八卦:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 12:55 PM 發表

妖猴:046:
你唔中又話中,行騙:044:
還我分來:046: :046:  
我都係事後事諗...我唔記得自己買左咩...:030:
我要騙你就唔同你講啦:032:
*職業賭徒* 2008-5-12 08:05 PM積分 22522 積分轉出

19522 + 3000分

我買左邊3場呀??:092:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 07:04 PM 發表
1混合過關 3x1
讓球
讓球
主客和星期一 1
客  @1.85
星期一 4
客  @2.15
星期一 6
主@1.7 ...
賠率已變:023:
種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率結果刪除
讓球星期一 1NAC [0] 海倫芬 [0]1.77刪除
讓球星期一 4辛斯華爾 [0 / +0.5] 咸史達斯 [0 / -0.5]2.20刪除
主客和星期一 6列斯聯 卡素爾1.65刪除
總注數每注金額總投注金額派彩淨回報
$10
$10
$64.3
$54.3

回覆 #139 *職業賭徒* 的帖子

可以借住10000分比我買波先嗎:092: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆