上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.3k

至於新英倫革命同皇家鹽湖城比較,新英倫革命穩過皇家鹽湖城,新英倫革命開賽前轉1球機會極大,而皇家鹽湖城會回盤:086: :071:

全部堅料,真正內幕:086: 不過吾收錢:071: 最緊要玩得開心,多謝andyjackie 積分先,半埸細:071: 走人:098: 88:097:

瑞士既朋友你地好... ...呵呵:096:

回覆 #5051 女性恩物大狗9 的帖子

女性恩物大狗9         2008-6-19 03:36 AM         積分 20000                 積分轉出

回覆 #5052 Audi123 的帖子

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-19 03:35 AM 發表
瑞士既朋友你地好... ...呵呵:096:
:071: 我詐聽唔到:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-6-19 03:39 發表

:071: 我詐聽唔到:096:
係喎...照計架:096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-19 03:42 AM 發表
係喎...照計架:096:
我冇答你成交或ok:071:
因我買左:122:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-6-19 03:49 發表

我冇答你成交或ok:071:
因我買左:122:
你話你唔係到pm你就ok既:026::029:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-19 03:51 AM 發表
你話你唔係到pm你就ok既:026::029:
等收錢:071:
143919-JUN-2008
02:42
讓球星期三 24 俄羅斯 (主) 對 瑞典 (客)
主 [0] @ 1.94 $1200

$1,200.00
144019-JUN-2008
02:42
過關
2X1
讓球
入球大細
星期三 24 俄羅斯 (主) 對 瑞典 (客)
主 [0] @ 1.94
星期三 23 希臘 (主) 對 西班牙 (客)
細 [2.5 球] @ 1.75 $200

$200.00
144319-JUN-2008
03:48
入球大細星期三 23 希臘 (主) 對 西班牙 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $200

$200.00
144619-JUN-2008
03:50
過關
2X1
主客和
入球大細
星期三 24 俄羅斯 (主) 對 瑞典 (客)
主 @ 1.35
星期三 23 希臘 (主) 對 西班牙 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $150

$150.00

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆