上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
5.1k  59.4k

多謝賭賭:036: :036:
多謝audi123:036: :036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 04:52 發表

分數只係遊戲有用,悶悶地用來賭牙骹,
我一向都派:071: 所以點會輸到令自己謝:122:
分對於都無咩意義:026::029:
我想捐哂出去:096:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-5-12 04:53 發表
多謝賭賭:036: :036:
多謝audi123:036: :036:
又關我事:044:

回覆 #80 *職業賭徒* 的帖子

2.6 x 1.75 x 1.65 x 3000分= 22522分:036: :036:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 04:49 AM 發表
巴塞隆拿(主)2-3:096:
我今晚做左個好英明投注選擇:071: 避到佢又有得收:096:
057112-MAY-2008
01:48
過關 半場主客和
4X1
星期日 43 馬德里體育會 (主) 對 拉科魯尼亞 (客)
主 @ 2.15
星期日 44 巴塞隆拿 (主) 對 馬略卡 (客)
主 @ 2.10
星期日 50 維拉利爾 (主) 對 愛斯賓奴 (客)
主 @ 2.05
星期日 48 奧沙辛拿 (主) 對 梅西亞 (客)
主 @ 1.80

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 04:54 AM 發表
又關我事:044:
當然:025: ....果50000分:131: 我有得分:071: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 04:55 發表

我今晚做左個好英明投注選擇:071: 避到佢又有得收:096:
057112-MAY-2008
01:48 過關 半場主客和
4X1星期日 43 馬德里體育會 (主) 對 拉科魯尼亞 (客)
主 @ 2.15
星期日 44 巴塞隆拿 (主) 對 馬略卡 (客 ...
都好正路...不過巴塞我都唔敢掂:026:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 04:53 AM 發表
分對於都無咩意義:026::029:
我想捐哂出去:096:
代大家多謝你:071:
但分最有用...係去打工區叫人幫你做野:122:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-5-12 04:55 發表

當然:025: ....果50000分:131: 我有得分:071: :096:
得你中咋:092:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 04:57 AM 發表
都好正路...不過巴塞我都唔敢掂:026:
買主客和死左:044:  
好在貪有16倍:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆