上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
641  59.6k

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:20 PM 發表

我幾時做佐專貴呀,,,,,我都唔知:044:
依家知咪得:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:22 PM 發表

係都通知聲呀,,,:025: :025:
現在通知你:041:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:23 PM 發表
應該係馬版啦....賭賭你推薦呀.:092:
【賽馬投注簿】
你成日幫手派分:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:26 PM 發表

thx,,,小事啦,,,,幫會做事無問題.:034:
即係幫左個版區做野,一樣姐:122:
有+-分可方便簡單通知人

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 07:28 PM 發表
你唔推我既:026::029:
推人要有理:041:
賭客點推呀...:030: :096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 07:30 PM 發表
尊樓只係多可以加分啫:026:

用戶組:VIP images/default/star_level3.gifimages/default/star_level3.gifimages/default/star_level1.gif
有效期至 2010-3-7擴展用戶組:尊貴樓主
發帖數級別ublishe ...
仲有信箱大d,冇咁易爆方便d:041:

打到11:30爆枱:096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 12:11 AM 發表
巴西果場點睇cck開讓半粒 . 齊上齊落麻
冇睇過...:023:
一陣度度先:122:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 12:20 AM 發表

1混合過關 3x1
入球大細
入球大細
半場主客和星期二 1
布里斯托城(主) 對 水晶宮(客)
大  @1.95
星期二 3
聖卡坦奴(主) 對 哥連泰斯(客)
細  @1.72
星期二 2
基特拿(主) 對 赫斯(客)
客@2.00
$ 50.00
多謝:096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 12:49 AM 發表
某某人又過5天唔收數 , 次次一輸就係咁 .

嬴果d又鬼死咁快 @@
我話過佢...:032:
但佢唔多鍾意我咪收聲,:025:
我昔日撈外圍時找數例有快冇遲,客就拖得數,

呢度雖然玩分,但收左人地分先,理應一有時間就派,
我有資格話人,起碼我係咁做:096:
而5天:係怕莊家忙畀人有時間走盞,唔係利用漏洞搵着數,托埋注碼收5日息先,
諗埋d縮數,點做大事:027:
我有幾位已唔幫襯,食水已深,我收5日息更好,免勞氣:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆