上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
567  59.5k

5月13日(星期二)燈水專用帖

vickysoo推41中22燈19布里斯托城W,基特拿(大),聖卡坦奴+1
tc6060推42中25燈17布里斯托城W,赫斯W,哥連泰斯W
職業賭徒推42中26燈16
歡歡喜喜推37中19燈18
andyjackie:098: 推42中20燈22
基斯^(oo)^推18中07燈11布里斯托城W, 基特拿+1, 聖卡坦奴+1
春卷推19中07燈12
howard1323推38中22燈16布里斯托城(單),基特拿(雙),哥連泰斯w
四眼輝 推41中22燈19 布里斯托城(大),基特拿(大),聖卡坦奴(大)

熱烈恭賀四眼輝哥哥
榮升尊貴樓主:098: :071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:26 PM 發表

thx,,,小事啦,,,,幫會做事無問題.:034:
互惠互利大家得益
幫會做事既同時亦順帶幫手推動人流:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-13 07:34 PM 發表

唔使咁大隻字呀,,,,不過都多謝v仔.:071:
一場兄弟盡在不言中:096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 07:44 PM 發表
我對版主興趣不大..曾經好耐想申請軟件區

但發覺果d所謂版主得個名態度又差:025::034:

我做版主就死得人多囉:096:
一個好版主係論壇既財富

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-13 08:08 PM 發表
你做就gd哂:096:
有百樂至有千里馬:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-5-13 08:11 PM 發表

所以賭徒係,我唔係!
思想上誤入歧途:071:
忠言X耳:044:

今日傷風
先休息30分鐘:028: :028:

:030:

回覆 #428 玉樹臨風 的帖子

放心:122:
:086: 從來都係志哥支持者:036: :036: :036:
志哥開post果時你都未出現:044: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆