上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
567  59.5k

5月15日(星期四) 燈水專用帖

vickysoo推47中25燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾W
tc6060推48中28燈20NAC+1,迪加史卓普W,卡素爾(單)
職業賭徒推48中28燈20NAC+1,迪加史卓普W,聖羅倫素W
歡歡喜喜推43中21燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,聖羅倫素(大)
andyjackie:098: 推48中23燈25奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾(大)
基斯^(oo)^推24中10燈14
春卷推25中10燈15
howard1323推44中28燈16
四眼輝 推47中25燈22 ----------------------------------------------------

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-15 11:53 PM 發表

:044: :044: 個個都箨�
絕對歡迎買我對家:071:

荷甲附23:5910'RKC華域克1-0海牙

:030::030::030:呢隻都條41分馬:071:

回覆 #726 andyjackie 的帖子

我記得舊年都係佢爭附加賽:096:
所以狗會死都唔開:046::046::046:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-5-16 12:21 AM 發表
:025: 正9會:046:
附加賽買大波著數:071:
通常都有三粒:030:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-16 12:27 AM 發表
迪孕e記]:044:
因占記會有波入:071:

回覆 #740 ooappleoosm 的帖子

主夜掃愛我:098: :098:
我都係讀主夜掃大:029: :029: :029:
呀:023::023::023:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:32 AM 發表

我都係呀,天主呀...:025:
天主唔係信性母咩:025:
咪攪我個主喎:046:

回覆 #753 四眼輝 的帖子

唔信:122: :122:
讀二句黎聽下:092:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-16 12:38 AM 發表
雞篤:029: 星期日吾玩,冇學分加:029: 所以我對某宗教好反感:046:

講明係佛教:043: 學校話我年紀細未識選擇:046: 一定要我星期日去試:025:

我一早都吾係老處:046: 我仲要試:092:

擺明係強迫我信:046 ...
我都讀過佛教學校:029:
真係有搵幾個大師同你上佛學:030:
佛法無邊:025:
回頭是岸:032::032::032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆