上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
278  59.5k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-14 09:23 PM 發表

因為你囂張...:096:
唔玩邊有得笑wo...:027:
我幾時有呀??:030: :030:

5月14日(星期三)燈水專用帖

vickysoo推44中22燈22辛尼特W,侯城W,華斯高W
tc6060推45中26燈19
職業賭徒推45中27燈18
歡歡喜喜推40中19燈21
andyjackie:098: 推45中22燈23
基斯^(oo)^推21中08燈13
春卷推22中08燈14
howard1323推41中25燈16侯城(單),聖保羅w,國際體育會(雙)
四眼輝 推44中23燈21 --------------------------------------------

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-14 09:27 PM 發表

唔玩邊有得笑wo...:027: <-------厘句先係重點啦~:026:
我暈喇:028: :028:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2008-5-15 04:44 AM 發表
訓:028: 好眼訓:028: 拜:098:
星期三 3侯城 對 屈福特 15/05/20081 : 14 : 1

侯城唔係單咩??:030: :030:

回覆 #641 vickysoo 的帖子

俾你快過我tim:026:

回覆 #651 tc6060 的帖子

你琴晚買左咩??:092:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-15 02:46 PM 發表
出:027:
出咩呀??:092: :028:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-15 04:33 PM 發表
你提供嘅都有買...10成果注大注小小,保返個本...:027:
唉...計漏左個5球:025: sorry:043: 但你都醒目:041: 保到本

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-15 04:34 PM 發表

探過熱,冇燒...頭先帶佢落街行下,情況都ok...依家瞓咗~:027:
咁咪好囉:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆