上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
278  59.6k

歡歡喜喜 2008-5-15 04:55 PM積分 1000 積分轉出
罰分:043: :043:

5月15日(星期四) 燈水專用帖

vickysoo推47中25燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾W
tc6060推48中28燈20NAC+1,迪加史卓普W,卡素爾(單)
職業賭徒推48中28燈20NAC+1,迪加史卓普W,聖羅倫素W
歡歡喜喜推43中21燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,聖羅倫素(大)
andyjackie:098: 推48中23燈25奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾(大)
基斯^(oo)^推24中10燈14
春卷推25中10燈15
howard1323推44中28燈16NAC+1,迪加史卓普(大),卡素爾w
四眼輝 推47中25燈22 迪加史卓普W,列斯聯w,科羅拉多急流(大)

Audi123 派分大行動(共20萬)
已派15萬,最後今天
貼中1條5倍以上3x1,即可得5萬分(多過1人中平分)
參加資格不限,在此看到有緣人便可。
:071:

在此貼完要pm畀我買乜3x1,方便查核。

(我唔會追帖睇:044: ,必要pm買乜)
過關
過關方式每注 $
+ $10+ $100
- $10- $100
種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率結果刪除
主客和星期四 3卡素爾 列斯聯2.50刪除
讓球主客和星期四 1奈梅亨 [-1] NAC [+1]1.95刪除
入球大細星期四 2迪加史卓普 施禾利1.72刪除
總注數每注金額總投注金額勝出注數派彩淨回報
$10
$10
-
$83.9
$73.9

回覆 #758 Audi123 的帖子

你同我講呀??:092:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-16 12:41 AM 發表
邊敢呀:096:
咁即係同我講啦:030: :030: :043:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:43 AM 發表

你唔怕妖侯呀,,,買爆你呀,,,:036:
我邊敢呀:030: :030:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2008-5-16 12:45 AM 發表

我都讀過佛教學校:029:
真係有搵幾個大師同你上佛學:030:
佛法無邊:025:
回頭是岸:029::029:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-5-16 12:46 AM 發表
你又黎:028:
黎咩呀??:027:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:46 AM 發表

近來全中喎,,,無燈一場...:044:
撞彩ja...琴晚全中..但都要輸錢:043: :043:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2008-5-16 12:47 AM 發表

去邪教學英文:030:
果然識速成:071:
haha:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆