[其他] (-(-(-(-<<< molo >>>-)-)-)-)

收藏  |  訂閱
13  31.4k

引用:
原帖由 malonstar 於 2008-5-31 12:05 PM 發表
好似好耐冇見摸佬出心水了......
點都支持一下先啦!:034:
hi..molo

hi mo sir 入來坐坐先:098:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-6-12 08:28 PM 發表
摸摸:023:
ivan...long time no see:098:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-6-12 08:32 PM 發表

係呀...唉:035:
轉左新公司, 忙到爆哂廠...
歐國盃我到而家一場都未買過...

今晚得閒, 好想玩下:097:
唔怪得知

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-12 08:38 PM 發表

今晚有咩心水:023:
彭彭:097: 主win...thats all......:098:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-12 08:45 PM 發表

哩場好多人會投注德國
但我唔會做重心...:025:

寧買總入球2,3

博下賠率睇下波:097:
點解同你一樣ga:096: ....再 x 波蘭3,4 :098:

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-6-13 01:27 AM 發表
返黎第一擊就領野...我挑:046:

訓晒戶口d錢,加埋都係幾得條野^o^
好在之前收手得快,買左部E8玩

而家日日都記得係馬會拎左d咩走
等多兩日重新注資出擊
E8???

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-6-13 01:27 AM 發表
返黎第一擊就領野...我挑:046:

訓晒戶口d錢,加埋都係幾得條野^o^
好在之前收手得快,買左部E8玩

而家日日都記得係馬會拎左d咩走
等多兩日重新注資出擊
E8???

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-6-13 02:54 AM 發表

MOTO果部
E8係一部有優質通話既iPod

係PEOPLES唔駛簽約上一個月台都可以用1980出機
超抵玩

仲送個Rogers Portable Speaker
呢個賣返出去都有5舊:071: :098:
咁堅

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-6-13 09:41 PM 發表

我唔同意, 荷蘭入球能力的確高, 睇佢第一場波同埋友賽反勝既例子已知

法國唔識入波, 都可能岩, 佢地面對一線波的確唔多波入,

但我覺得呢場波係賭荷蘭班波既戰意,

應該話係戰術...

西班牙同 ...
x2

前往最後回覆