[其他] (-(-(-(-<<< molo >>>-)-)-)-)

收藏  |  訂閱
6  31.4k

路過探摸佬:092:

摸摸:023:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-12 08:30 PM 發表

ivan...long time no see:098:
係呀...唉:035:
轉左新公司, 忙到爆哂廠...
歐國盃我到而家一場都未買過...

今晚得閒, 好想玩下:097:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-6-13 09:07 PM 發表
我買重荷蘭,終於可以跟你對著幹了,法國最大問題系唔識入波,最重要系荷蘭前鋒入球能力有保障,連公認防守最出色的義大利都入到3球,法國頂唔住嫁,估計荷蘭贏2比0,第一隊入決賽。:071:
我唔同意, 荷蘭入球能力的確高, 睇佢第一場波同埋友賽反勝既例子已知

法國唔識入波, 都可能岩, 佢地面對一線波的確唔多波入,

但我覺得呢場波係賭荷蘭班波既戰意,

應該話係戰術...

如果荷蘭今場贏, 就會好大機會首名出,

即係選擇權變相不在自己手...相反, 荷蘭如果今場拎一分,

到最後一場對羅馬尼亞就可以選擇 "如何出線"

另一邊,西班牙同瑞典第1場都贏波, 荷蘭應該好想避開西班牙,

但現階段唔可以咁肯定西班牙同瑞典邊隊首名...

咁既情況下, 要保留出線選擇權, 今仗和波睇定d先最穩陣

引用:
原帖由 土豆  於 2008-6-14 03:43 AM 發表

點會呢,如果荷蘭輸波的話,有可能出唔到線,而且主動權一定系西班牙身上,唔會系荷蘭度,因為下面D組先有權選線,點會有教練甘教波嫁??一定先出線再講其他,如果真系你講甘,葡萄牙都唔應該贏波啦,所 ...
哈哈, 事實勝於雄辯...你贏左:041:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-14 11:49 AM 發表

多舊魚 !?:030:
(我 )on 能 夠(狗)  的杜明尼治 !?:096: :097:
其實自從幾年前摩連奴紅左之後,
好多國家隊都搵到 d 眼光獨到, 領軍能力超凡既領隊,
好似葡萄牙果個 (唔知乜名), 荷蘭雲巴, 德國奇連....

都唔明點解仲會有 d 咁既 19 領隊出現係一線波度:028:

好少見molo貼飛

前往最後回覆