上一頁下一頁
發新話題

[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
976  26.0k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-8-23 05:11 PM 發表

乜事呀小妹妹:030:
係唔係所有男仔都鐘意一拖幾架????

引用:
原帖由 0嘉靈兒0 於 2008-8-24 10:47 AM 發表

係唔係所有男仔都鐘意一拖幾?
倚家d後生我唔知我地d老一輩大部份都唔會!
你男朋友欺騙你!有乜事講出嚟睇幫唔幫到你!
講左心情會好d
唔想公開講就pm我

引用:
原帖由 0嘉靈兒0 於 2008-8-24 10:47 AM 發表

係咪歡歡?:046: 同我講,我幫你出頭!:046:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-8-24 11:49 AM 發表

係咪歡歡?:046: 同我講,我幫你出頭!:046:
絕對唔係我:025:

回覆 #954 歡歡喜喜 的帖子

你唔係閉關唔出野!?:092:

引用:

嘉嘉:043: :043: 上次妳已經pm我頃咗妳男朋友的問題,我叫妳比次機會佢,睇吓佢識唔識珍惜妳:030: 估唔到事隔幾個月又係 咁:046: 呢d男人唔使要啦:026: 趁早止蝕啦:046: :046: :046:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-24 04:49 PM 發表
你唔係閉關唔出野!?:092:
本來係:025: 不過佳人有難:043: :043:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-8-24 04:51 PM 發表

嘉嘉:043: :043: 上次妳已經pm我頃咗妳男朋友的問題,我叫妳比次機會佢,睇吓佢識唔識珍惜妳:030: 估唔到事隔幾個月又係 咁:046: 呢d男人唔使要啦:026: 趁早止蝕啦:046: :046: :046:  
好同意~

大分三神同我入啊:046: :046: :046:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-8-24 04:51 PM 發表

乜唔係你咩?:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆