上一頁下一頁
發新話題

[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
976  25.8k

歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

不知不覺都係度成年啦:098: 有開心有低落時候:030: 好多謝各位比倒我無限ge歡樂 雖然冇咩貢獻比大家:043: 依家嚐試吓留低d腳毛都叫做不枉此生:096:
以下所有都係得啖笑:097: 千奇唔好咁認真啊:096:

p.s. 如果有寫過比你我又唔記得ge,請你轉貼上來啦:030: 仲有版主唔該我有好多精華係比志仔呀,志哥呀,神童呀個d,因為被主移咗去<資源回收筒>搵唔返:043: 可唔可以代為轉貼上來:096:

燈屎﹕
7月份推26中11燈14走1:032: 命中率42%:026:

1/8....p41#601....熱刺[0/-0.5]2.05....中
             #602....哈化柏林[0/+0.5]1.80....中
2/8....p41#611....阿仙奴大1.90....燈
3/8....p42#624....阿仙奴大1.75....燈
             #625....馬略卡w1.95....中
4/8....p43#631....卡爾馬[0/-0.5]1.72....中
5/8....p45#661....拜仁慕尼黑w2.00....燈
8/8....p47#705....利物浦大1.85....燈
11/8....p48#709....特林素[+1]1.65....燈
12/8....p49#733....列斯聯w1.62....中
         p50#738....唐卡士打w1.85....燈
13/8....p51#760....費倫巴治[0/-0.5]1.77....半燈
         p52#766....巴塞隆拿[-2]1.95....中
14/8....p53#792....米迪蘭特[+1]3.05....中
15/8....p54#803....漢堡[+1]2.35....中
16/8....p56#831....阿仙奴[-1]1.62....燈
17/8....p57#855....曼城[+1]2.00....燈
18/8....p59#872....杜伊斯保大1.90....中
19/8....p59#885....英格蘭u21(半場w)1.50....中
20/8....p61#912....俄羅斯[0]w1.74....draw
21/8....p62#928....哈馬比大1.62....燈

給版主大人的﹕

門關外待佳音:131:
立榜首任我行:041:
危不亂破敵軍:046:
華絕代君子心:131:
瑜再世打小人:025:
門雙傑為大眾:027:
弟齊心斷萬金:028:
援版友得人心
之以恆立誓盟:041:
若認同請加分:096:

給碧含兄﹕