上一頁下一頁
發新話題

[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
976  26.0k

引用:
原帖由 percyng 於 2008-7-3 10:02 AM 發表
原來歡歡喜喜唔理我,閃人:043: :043: :029: :029:
P仔做咩咁樣講:026:
Every night 我做功課:027:
Ready 貼士冇人望:043:
Celebration 主客和:122:
Yesterday 我中咗:071:
Never say you waiting me:030:
Go to 總會去搵我:096:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-3 10:51 AM 發表

:096: :096: :071: :071:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-3 10:51 AM 發表

中西合壁:030: :071:

今天貼士﹕

AK47 打衝鋒:046:
I will never walk alone:122:
Kill到奧雷馬上瘋:030:
蘇聯紅軍搏命攻:034:
納粹黨軍敗退中:025:
勝盡狗會好輕鬆:036:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-3 02:29 PM 發表
今天貼士﹕

勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:036:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-3 02:29 PM 發表
今天貼士﹕

咁都得:030: 支持:036:

引用:
今天貼士﹕

好厲害:036: :036:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-7-3 04:12 PM 發表

好厲害:036: :036:
i love you :071: :071: :097: :097: :027: :027:

:027:

引用:
今天貼士﹕

歡太利害!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆