上一頁下一頁
發新話題

[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
371  26.1k

今日最睇唔通頭場ge廣島三箭:025: 越睇越凶險:030:

引用:
原帖由 足球神童 於 2008-7-9 02:30 PM 發表
支持支持:036:  
哇:071: 有神童大師對我ge加持:036: 我信心十足啊:098:
神童大師係我ge守護神:096:

玉樹臨風
版主

UID 2725744
精華 0
積分 53833
帖子 15492
現金 21225 U幣
存款 263000000 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 70
註冊 2007-8-9
來自 魔教
狀態 離線

山形山神 對 大阪櫻花
讓球盤
山形山神[-0.5] 2.00.....15000分
大震撼 2008-7-8 10:41 PM積分 15000 積分轉出

:043: :043: :043:
點解咁玩我:043: :043:

回覆 #253 足球車車 的帖子

偷睇:046: :071: :096: :098:

唉:025:
既生瑜:025: 何生亮:026:
既生歡:030: 何生風:023:
寄生蟲:044: 何猶龍:030:
既生果:046: 何生菜:028:
既生兒:043: 何韻詩:032:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-7-9 11:00 PM 發表
好一句寄生蟲:044: 何猶龍:041:

歡歡你話緊何生個仔呀:096::096:
唔係呀:044: 唔好屈我啊:043: 我打錯咗個<寄>字咋:096: 應該係<既>字

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-8 02:52 PM 發表
9/7早出貼士:096:

乙丙丁戊己庚:131:
相朝垣格中生:030:
火水土鐵木金:027:
林總總化陽陰:122:
細五行定乾?
星期三 2FC 橫濱 對 甲府風林 09/07/20080 : 00 : 0

燈:043: :043: :043:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-9 11:10 AM 發表
上次推呢場燈咗:025: 今次再推:046: 我好有信心贏返:046:

中自有黃金屋:030:
態萬千大尾篤:025:
中自有顏如玉:131:
仙見到亦心郁:086:
地重遊逍遙谷:096:  
星期三 3山形山神 對 大阪櫻花 09/07/20080 : 00 : 2
再燈:043: :043: :043:

歡歡喜喜路紙﹕
2/7  #23....中....史達比克[-2]W(1.62)
3/7  #84....中....AIK蘇納W(2.00)

5/7  #133....中....水原藍翼W(1.57)
       #135....中....城南一和大(1.52)
6/7  #152....燈:032: ....山形山神W(1.95)
       #159....中....濟州聯[0]W(1.84)
       #169....燈:032: ....AIK蘇納和主(3.9)
       #172....燈:032: ....史達比克[0]W(1.92)
7/7  #191....中....費德列斯達[+1]W(1.95)
9/7  #210....燈:032: ....甲府風林大(2.02)
      #238....燈:032: ....山形山神w(2.05)
10/7  ????

給玉樹臨風兄:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-7-10 11:51 AM 發表
雙跳,:044: 下一場一定中,:098: 唔同我同路的話!:071:
咁你會揀邊埸:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆