[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
39  26.0k

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-22 10:33 AM 發表

冇計啦:071: 好耐冇見過肥婆蘭:096:
肥婆蘭真係咁正?? :003:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-22 03:09 PM 發表

肥婆蘭只不過係佢個花名:096: 其實佢應大則大,應細則細:096:唔信可以問吓老陳同碧淫兄:071:
你...:030: 你地3個...:044: 襟兄弟??:028: :032:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-7-25 11:35 AM 發表
:036:   歡歡喜喜  你....狀態返晒嚟啦 :071: :096: :097:
全靠肥婆蘭....:131: :131:

回覆 #533 歡歡喜喜 的帖子

轉地盤串咀??:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-7-28 05:15 PM 發表

拋離34場啦,:096:
仲有4日比賽...仲有45場俾佢地追...我地仲未穩勝㗎.....:044: :044:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-28 05:23 PM 發表

正確係31場:122: 仲有個3場你....:044: :071: :096:
數口咁差,打牌居然贏大錢!!:030: :030: ....冇天理....:043: :043: :043:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-7-28 05:24 PM 發表

點都唔怕啦,,我又唔信我地全部燈晒:025: :025:
只不過全體缺席餘下賽事啫....:096: :096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-7-28 05:25 PM 發表

我都無理幾多場,:030:
輝哥收工啦?:041:
今晚係咪準時9點開枱?:071:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-28 05:26 PM 發表

無所謂 這世界怎麼看我都無所謂
很難解釋誰錯誰對
我只將方向定在最前面
無論多麼困難要自我實現
人生就像是一場殘酷的考驗
當時又該從那裡定論和分辨
叛逆也只是我都大自己最簡單的語言:096:  ...
咩歌??:092:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-28 05:29 PM 發表

咁快約定:096:
d腳好搶手架...:044: :044:
你打唔打??:027: :023:

前往最後回覆