[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
39  26.0k

佢真係肥婆蘭?:092: :092: :030: :030:
佢一d都唔肥喎 肥婆蘭一d都唔肥同吹消平唔識吹消都係一樣啫 名不符實:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-7-22 03:50 PM 發表

你...:030: 你地3個...:044: 襟兄弟??:028: :032:
我思疑佢地玩4P:071:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-22 03:09 PM 發表

肥婆蘭只不過係佢個花名:096: 其實佢應大則大,應細則細:096:唔信可以問吓老陳同碧淫兄:071:
三皇一后.........:044: 好難招架喎:096:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-22 03:09 PM 發表

肥婆蘭只不過係佢個花名:096: 其實佢應大則大,應細則細:096:唔信可以問吓老陳同碧淫兄:071:
三皇一后.........:044: 好難招架喎:096:

回覆 #467 歡歡喜喜 的帖子

:071: :071: :071:

玉仔好似都買山形

邊個講我:046: :096:

車車人見又人愛:131:
路路暢通多車載

士多啤梨的身材:027:
讓人看見把心開:071:
三圍標準無須改:030:
球技口技同精彩:044:
和波大聲渴倒彩:071:
715629-JUL-2008
17:54
讓球主客和星期二 1 馬來西亞 (主) 對 車路士 (客)
和 [+3] @ 5.60 $2

:096:
715929-JUL-2008
23:49
過關
2X1
半場主客和
入球大細
星期二 2 班士利 (主) 對 韋根 (客)
客 @ 2.65
星期二 3 白蘭恩 (主) 對 雲特史比斯 (客)
細 [2.5 球] @ 2.00 $1

我推

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-8-12 02:30 PM 發表
再來:046:

唐伯虎點秋香心:131:
卡卡都想踢奧運:030:
士砵亭要拿冠軍:025:
打令1 見賭徒君:096:
勝肉淫聲繞全身:097:  
偷望吓先 :097: 走人:096:

前往最後回覆