上一頁下一頁
發新話題

[轉貼]零~月蝕の假面~ [已去除3.3J更新][4.37G][JPN]

收藏  |  訂閱
102  25.1k

我部機更新到3.3~(所以無用個程式)
但係玩到二蝕就玩唔到~
有無解決方法@@?

注意....此Game download 完係完全玩吾到的...
大家無謂浪費時間了!

怎麼沒有種勒

回覆 #32 旅行商人 的帖子

引用:
我個Wii係3.1j Ver=.=
係咪要Outdate返先得=.=?
你可以先測試一下 3.1j能不能成功運行這遊戲
不行的話 就要找一些內帶3.2j 更新的遊戲囉

因為我部機不小心update左做3.3.j
我陣間都想冒個險…試下downgrade左up返去3.2j = ="
睇下玩唔玩到....
重有…玩到呢隻《零》果d人唔該出下聲…講下你個Wii係咩版本…唔該

這遊戲我兩日前在這裡下載的~~我部Wii 是3.3J ,同樣我沒有用下載回來的這個程式;只下載iso檔燒碟而已~~現在我玩到【二ノ蝕.共鳴】,所以希望一些網友,玩不到遊戲便含血噴人~~難為了免費發遊戲給我們玩的大大。

我同你一樣係3.3j喎,一樣無用過WiiBrickBlocker=.=但係玩唔到喎=.=因乜解究呢=_=
那麼玩不到的人應該怎麼辦啊...........

http://www.youtube.com/watch?v=vkchWElUTN8

其實係- -
一開始玩既時候已經有D唔正常的Lag機情況出現。
然後去到二蝕.最初連過場CG都Load唔到。- -
之後我再試先過左個CG,但係之後如果開地圖(+)OR主菜單(-)
就好大機會有完全無反應的情況(必須關主電源,唔係部機)。:044:

玩唔到可能係隻碟唔得掛,我用三隻唔同既碟燒,得一隻得。

我係3.3J,無用WiiBrickBlocker。
我唔知係唔係因為無用果個程式所以搞成甘~:030:

我係3.2j都玩到
没有任何問題
cg正常開道具和地图都無問題

我剛剛玩完【三ノ蝕.忘日】,現在開始玩【四ノ蝕.空身】了~~我由開GAME 一直玩到現在沒發生什麼問題!好正常~~
我之前講過...我部Wii 是3.3J(我也是不小心更新,但...沒有應響過我玩日版和美版遊戲。)

引用:
原帖由 arieskwok 於 2008-8-2 05:54 PM 發表
我剛剛玩完【三ノ蝕.忘日】,現在開始玩【四ノ蝕.空身】了~~我由開GAME 一直玩到現在沒發生什麼問題!好正常~~
咁即係3.2j無問題啦~收到了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆