上一頁下一頁
發新話題

[轉貼]零~月蝕の假面~ [已去除3.3J更新][4.37G][JPN]

收藏  |  訂閱
102  25.1k

為何用Nero開檔案.卻顯示非支援的檔案?

報告報告~我係3.1J既狀態下進行遊戲有失控情況出現=.=
3.2J係最正常
引用:
原帖由 peter0428 於 2008-8-3 01:39 PM 發表
為何用Nero開檔案.卻顯示非支援的檔案?
用IMGBURN燒

總言之各位更新wiikey 1.9G + 3.2J Version進行遊戲就OK

回覆 #1 hdog 的帖子

謝謝您貼心的分享…還幫我們拿掉3.3j的更新…
再次感謝您的分享…

但係我都係會hang bor- -
我重停留係二蝕~我又唔知自己係唔係Wiikey
救命~~=    =

其實Update左Wiikey就玩到!

我3.1j +1.9s 都玩唔到=.= 去到new game 簡 normal 同easy個度 一簡就hand左=.= 黑哂畫面
用過img@ burn同nero都係唔得 我用tdk -r碟 好想玩呀=.=

引用:
原帖由 mchobhk 於 2008-8-3 08:39 PM 發表
我3.1j +1.9s 都玩唔到=.= 去到new game 簡 normal 同easy個度 一簡就hand左=.= 黑哂畫面
用過img@ burn同nero都係唔得 我用tdk -r碟 好想玩呀=.=
用DVD碟喎:092: 3.1J進行遊戲會失控架我…3.2先無問題

回覆 #57 evenohyeah 的帖子

咁有咩game係可以up到3.2j?

我而家用緊3.1j, 我都好想玩呢隻Game...點樣上3.2j????, 同埋師兄話要upgrade Wiikey 1.9G, 點樣upgrade???

日版機+3.3J+wiikey1.9S完全冇問題!冇hang機,玩得番以前d game,除左2.0之前個d ,呢隻game係玩到既,down到玩到,要多謝樓主既分享

我而家玩到食3啦,有冇人知院長室個密碼呀~??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆