上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
751  21.4k

引用:
原帖由 摸人個西 於 2008-8-1 08:31 PM 發表
你每日頭場都輸.不如頭場買$10:071:
爛賭鬼都唔知邊場會中, 一個月賭二三百場波, 起碼輸百幾場.
所以勝負只係平常心

跟你買番注先~~~

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-1 06:30 PM 發表
AUG 01 - 保頓  $500 X 2
上次保頓場波取消左, 今晚再追一次, 仲要落多注做重心.  爛賭鬼覺得保頓賣走麻煩友安力卡, 暑期入返兩三件貨, 點會開季唔贏返場波, 狗會唔開讓球主客和驚比人鋤爆, 我就死都插爆客W2. ...
支持,
跟足.
:036:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-1 10:08 PM 發表

爛賭鬼都唔知邊場會中, 一個月賭二三百場波, 起碼輸百幾場.
所以勝負只係平常心
認同, 平常心, 好重要,
我既心德, 只要保持平注, 堅守自己定好既策略,
唔好左搖右擺, 唔好貪心, 一定有回報

尋晚打個和, 推五場六注, 中兩場三注, 收返六注.
今晚又要再諗計鋤爆馬會.:046: :046:

今晚咁多友賽, 爛賭鬼都唔係咁想買, 打算返大陸走一轉:071:
半夜啲巴甲美職至係捉路搵食波.
今晚一定要執野.

回覆 #36 發達仔 的帖子

友賽玩得多會死得多!?:028: :043:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-8-2 09:23 AM 發表
友賽玩得多會死得多!?:028: :043:
強隊對弱隊都可以合埋眼買大.
呢兩日就多數兩隊實力平均, 好難攪.
如果真係賭癮難忍, 買大睇波都ok.

我爛賭鬼忍唔到, 又唔想賭, 可以寧願返大陸駛錢搵人開心.:071:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-2 09:27 AM 發表

強隊對弱隊都可以合埋眼買大.
呢兩日就多數兩隊實力平均, 好難攪.
如果真係賭癮難忍, 買大睇波都ok.

我爛賭鬼忍唔到, 又唔想賭, 可以寧願返大陸駛錢搵人開心.:071:
玩大波波昨晚都死!?:028:
車仔,熱剌!?
今晚條大唔大到你睇!!:092: :025:

勁:044:
竟然打和:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆