上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
751  21.4k

早場六注日乙, 三注中, 輸兩注, 一場未完.
應該有得執少少.

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-3 06:59 PM 發表

發記,你 d 重心好堅啊 !!! :034: :034: :034:
我追開草津, 因為佢係盤王, 從未試過連輸兩次盤.
上次輸左, 今次咪做重心, 贏得好險.

法林明高 一齊win啊!!
其實呢場點解唔開讓球俾人玩!!:122:

爛賭鬼近排巴甲手風順.
今晚幾場就講兩句.

法林明高原本係巴甲盤王, 最近盤路連輸五場, 今次返主場讓半球, 信佢會返底.
聖保羅攻力勁, 對手假波王又成日失, 今場揀梗入球大.
伊泊汀加主場有啲威力, 受讓就買佢一次.

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-3 06:57 PM 發表
完 1 草津溫泉 2-1 FC愛媛

:036: ......

完 廣島三箭 1-0 鳥栖沙岩

......:029: :029:  

過到關添......:029:
爛賭鬼已經兩三年無買過關, 所以感受唔到c hing中一場無錢收心情.
我買單場, 只要估中, 就收錢, 唔好嘥我心水同運氣.
每日執啲啲, 月尾埋單就知開心.

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-3 23:04 發表
爛賭鬼近排巴甲手風順.
今晚幾場就講兩句.

法林明高原本係巴甲盤王, 最近盤路連輸五場, 今次返主場讓半球, 信佢會返底.
聖保羅攻力勁, 對手假波王又成日失, 今場揀梗入球大.
伊泊汀?
多謝發記師兄嘅分析,小弟一於跟你去馬重殺狗會 !!! :025: :025: :025:

P.S. 依家自己落後緊...我一定要狗會今晚死 !!! :046: :046: :046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-3 23:07 發表

爛賭鬼已經兩三年無買過關, 所以感受唔到c hing中一場無錢收心情.
我買單場, 只要估中, 就收錢, 唔好嘥我心水同運氣.
每日執啲啲, 月尾埋單就知開心.
明白...等小弟都改用呢個戰略...免得自己太傷神......:028:

thank you 發記師兄......:023: :023: :023:

+ oil!!

爛賭鬼尋晚輸到PK.
今朝早啲波假到PK.  莊家殺晒賭仔啲頭掛上屋頂.
幾隊輸盤王都反底, 利尼史特朗係挪超輸盤王, 維京係主場輸盤王, 爛賭鬼追佢對家, 最後輸到PK.
巴甲法林明高同大阪櫻花一樣係衰波, 兩隊季初贏盤勁, 最近連輸幾場盤, 追佢地反底又PK, 爛賭鬼決定同呢兩隊衰波分手, 睇佢地有排衰.
依家由贏變輸, 今個月又要努力發功, 黑仔期千祈咪再衰落去, 今晚要反彈.

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-3 11:23 PM 發表

明白...等小弟都改用呢個戰略...免得自己太傷神......:028:

thank you 發記師兄......:023: :023: :023:
平注買單場每個月應該都做到坐和望贏.
慢慢C HING就知好處.
狗會專殺過關客.
一日心水唔會多, 好少全中過到關, 只要賭仔斷一關, 狗會就贏你.
平注賭就場場分勝負, 狗會無絕對贏面.
只係賭仔覺得買一千收幾百回報唔高.
過關兩三場, 一千變幾千先至夠味道.
最弊比狗會殺左注本錢, 好快乾塘無彈藥再同狗會鬥.
爛賭鬼尋日黑仔期, 但都未死到全軍覆沒, 狗會只係輕微刺傷爛賭鬼, 我今晚仲有彈同佢死過.
一個月殺佢十幾注就等狗會出糧比我.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆