上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
751  21.4k

尋晚啲波真係好假, 瑞超唔識入波嘅奧雷布洛作客入三球打和開下盤.
銀河對家水波地震入佢三球, 仲要臨尾殺埋銀河半格.
法林明高主場先入波都比人反勝.
巴塞仲輸夠五粒.
AC又輸五粒.
尋晚鍾意買大嘅賭仔應該執錢執得笑.
今晚五場仲會唔會"大"戰連場.

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-4 10:32 發表
尋晚啲波真係好假, 瑞超唔識入波嘅奧雷布洛作客入三球打和開下盤.
銀河對家水波地震入佢三球, 仲要臨尾殺埋銀河半格.
法林明高主場先入波都比人反勝.
巴塞仲輸夠五粒.
AC又輸五粒.
尋晚鍾意買 ...
師兄.巴塞隆納win5粒wo~:032:

引用:
原帖由 人才一個 於 2008-8-4 10:45 AM 發表

師兄.巴塞隆納win5粒wo~:032:
真係要搵個第二個網, 連完場比數都錯.
c hing更正唔該晒.
爛賭鬼無買呢場, 無認真留意.

球會友誼賽
  • 08-04 07:00
  • [url=]巴塞隆拿[/url]
  • [
  • -1/1.5
  • ]
  • [url=]哥達拿查拉[/url]
  • 2:5(0:2)

爛賭鬼每日都要賭, 唔賭唔安樂, 周身都痕.
每個月賭波錢加埋落二三百注閒閒地.  
所以爛賭鬼一定唔買過關, 費事乾塘無錢賭, pk到借錢去錢就肯定合家富貴, 遲早要搵白姐姐條仔攪破產.

依家為賭而賭, 月尾埋單執少少就ok.
賭二三百注, 執5%都有十幾注, 執成皮萬好過實Q月薪.

我MARK數好緊, 日日都睇住盤數.
每日重心原來連執左六日.
不過爛賭鬼提醒自己咪再加注落重心一場.
到黑仔期重心連輸幾日就合家富貴.
賭仔貪心好快死.

JUL-28  加爾斯 [主勝 1.7]  輸
JUL-29 車路士 [半場W 1.22] 贏
JUL-30 波圖基沙 [入球大 1.72] 贏
JUL-31 華斯高 [主w 1.8] 贏
AUG 01 - 保頓 [客W 2.1] 贏
AUG 02 - 白蘭恩 [讓球W 2.05] 贏
AUG 03 - 草津溫泉 [ 主W 1.9 ] 贏

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-4 14:21 發表
爛賭鬼每日都要賭, 唔賭唔安樂, 周身都痕.
每個月賭波錢?br /> 所以爛賭鬼一定唔買過關, 費事乾塘無錢賭, pk到借錢去錢就肯定合家富貴, 遲早要搵白姐姐條仔攪破產.

依家為賭而賭, 月尾埋單執少少就ok.
賭二三 ...
支持你...今晚一齊殺狗會 !!! :025: :025: :025:

...我已經上滿子彈,要狗會本利歸還 !!!! :046: :046: :046:

爛賭鬼好少買報紙睇, 多數上網睇波料.
尋日買左報紙, 睇到馬會近排波仔生意同收入好左, 真係令爛賭鬼諗返以前傷心事.
依家同以前一樣咁爛賭, 睇怕直到兩腳伸直都改唔到.

以前輸錢, 借錢, 追數, 還錢呢種生活過左成年, 真係好慘, 好辛苦.
賭得痛苦, 生活更苦.
想講比大家聽爛賭得以前條路點錯, 如果你依家同我以前差唔多, 就好快啲收手, 唔係就返唔到轉頭.

月頭出糧, 一半還債, 留一半黎賭追數, 無留返足夠生活費, 更加唔駛講比家用.
賭之前就淨係諗點贏至夠清晒幾萬蚊數, 拎起份波經刨賽績,
一日幾十場由下晝賭到凌晨,
下晝幾場日職, 先落一注三串一$500,
九點十點歐洲大聯賽開波, 又揀幾場買兩三條三串一每注$500,
凌晨二輪歐洲波, 再買一條三串一$500
天光巴甲又買一條三串一$500.
爛賭鬼驚輸, 唔敢全晚劈一注, 五百買單場中左無用, 過三關有三四千至睇得上眼.
心諗咁多條過關, 中一條就唔駛輸, 中兩三條都執幾千.

結果梗係同爛賭鬼作對, 成日中兩場過唔到關, 一晚白果輸兩三千, 黑仔期周末兩日已經輸五六千.  之後就無錢賭, 買一二百蚊注, 過夠四關, 搏贏返兩三千至買返大.
月中月尾再輸就循環借錢, 攪到還極都還唔完, 銀行個個月收息同手續費勁金.

最後攪到十幾萬數開始愈還愈多, 出糧還晒比銀行無錢再賭.
有晚同位前輩飲野, 佢點醒爛賭鬼, 第二日即係跑去銀行申請月供貸款清卡數.
每個月一樣要還半份糧, 不過無得循環借, 迫自己咪賭咁大.
前輩贈爛賭鬼千祈咪駛旨意靠賭發達, 賭你唔死算你叻.
佢話賭場最驚細注長命客, 同佢鬥長命仲要蝕埋燈油火臘, 唯有靠抽水佔啲甜頭.
前輩叫爛賭鬼千祈唔好賭馬仔, 狗會十蚊抽兩蚊, 賭仔夾錢比狗會, 明知每買十蚊都要比人拎走兩蚊, 仲賭咪係傻仔, 遲早比狗會吸乾.

之後爛賭鬼每個月得返半份糧去生活同賭, 唔駛再比人追數, 聽前輩講同狗會鬥長命, 平注單場一百蚊玩, 結果真係每個月都唔駛輸, 半份糧駛到月尾都仲有錢淨, 仲夠請老母飲幾次茶.

兩年後還晒筆數, 慣左平注賭, 啲錢鬆動晒, 開始儲到錢, 人生有返希望.   

:097: :098: 支持吓先:098:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-4 16:14 發表
爛賭鬼好少買報紙睇, 多數上網睇波料.
尋日買左報紙, 睇到馬會近排波仔生意同收入好左, 真係令爛賭鬼諗返以前傷心事.
依家同以前一樣咁爛賭, 睇怕直到兩腳伸直都改唔到.

以前輸錢, 借錢, 追數, 還錢呢種生 ...
多謝發記師兄嘅珍言,小弟會銘記於心,唔會俾自己亂嚟......:027: :027: :027:

支持下ching既肺苦之言先:027:

回覆 #86 發達仔 的帖子

同我差唔多既經歷:043:
我又係差銀行幾m蚊,攪到幾個月要還$.日日收工返屋企.
而家諗返仲驚緊.
而家有鬆動錢先買小小,千期唔好借黎賭.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆