上一頁下一頁
發新話題

第一屆雀神冠軍投注區

收藏  |  訂閱
122  7.8k

第一屆雀神冠軍投注區

誰是今屆雀神
決賽會員:
kingson1137                     
(神奇小子)               

1倍3.5倍
投注最低100分,,,,最高500000分,
請過數給"掌聲"
記住附言寫埋買乜,過數不足以過數多少計,逾時投注或已開始不接納退分
最後過數時間..23/10..21:25分,,
過時投注沒收

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-10-23 01:25 AM 發表 查看引用來源
誰是今屆雀王
決賽會員:
kingson1137          uwantsmj03           
0104140                  uwantsmj20  
877877                    uwantsmj24           
(神奇小子)                uwantsmj30

1倍3.5倍
請過數給"掌聲"
記住附言寫埋買乜,過數不足以過數多少計,逾時投注或已開始不接納退分
最低投注:100分

最後過數時間..23/10..23:25分,,
過時投注沒收
掌聲      2008-10-23 01:32 AM      積分 21000            積分轉出

誰是今屆雀王        
0104140                  uwantsmj20  <----7000
877877                    uwantsmj24   <-----7000     
(神奇小子)                uwantsmj30   <----7000

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-10-23 01:33 AM 發表 查看引用來源

掌聲      2008-10-23 01:32 AM      積分 21000            積分轉出

誰是今屆雀王        
0104140                  uwantsmj20   
第一位投注...THX
:036:

:030:明明頭先得4個人
點解忽然變左8個架:029:

等我仲諗住用21000收+3500添:028:

做左第一個俾老千滾既:043:老襯

你地3個1定要赢呀:023:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-10-23 01:39 AM 發表 查看引用來源
:030:明明頭先得4個人
點解忽然變左8個架:029:

等我仲諗住用21000收+3500添:028:

做左第一個俾老千滾既:043:老襯

你地3個1定要赢呀:023:
唔會喎,,,我問佐兩個主持人,,都係呢四個喎,,:044:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-10-23 01:41 AM 發表 查看引用來源

唔會喎,,,我問佐兩個主持人,,都係呢四個喎,,:044:
好彩我d cash 得21000姐:096:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-10-23 01:43 AM 發表 查看引用來源

你改左8個喎:023:
see--->

誰是今屆雀王
決賽會員:
kingson1137          uwantsmj03           
877877                    uwantsmj24           
(神奇小子) ...
係比賽名呀,,你都係用,,,呢種名啦,,,:086:
又係喎,,,我del晒佢,,:071:

不如每個月都搞1次雀王大賽丫:023:

最多我每次贊助10萬分

我好想赢翻次:096:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-10-23 01:51 AM 發表 查看引用來源
不如每個月都搞1次雀王大賽丫:023:

最多我每次贊助10萬分

我好想赢翻次:096:
咁你知唔知,,,我地打開幾個都無玩呀,,:086: ,,,可以老千局:071: :071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-10-23 01:25 AM 發表 查看引用來源
誰是今屆雀王
決賽會員:
kingson1137                     
(神奇小子)               
1倍3.5倍
請過數給"掌聲"
...
23:00...打完啦:096: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆