上一頁下一頁
發新話題

各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

收藏  |  訂閱
79  15.6k

想問賭徒兄比馬 ~ :071:
上期賭徒兄比馬我,中咗9草,4/11有什麼推介 ~ :023:
同上次差不多吧,要單Q過關(我會睇下冷定熱去買2串1或2串3嫁啦) ~ :097:
單棍位置Q鐵三角最想要 ~ :131:
Thank you ~ :027:

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-11-3 11:41 PM 發表 查看引用來源
上期賭徒兄比馬我,中咗9草,4/11有什麼推介 ~ :023:
同上次差不多吧,要單Q過關(我會睇下冷定熱去買2串1或2串3嫁啦) ~ :097:
師兄有打ihorse rac wor~以前我都有打

有冇試過打online版~唔駛等派:131:

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-11-3 11:41 PM 發表 查看引用來源
你估佢會唔會呢...:071:

引用:
原帖由 百事威 於 4/11/2008 06:33 發表 查看引用來源

師兄有打ihorse rac wor~以前我都有打

有冇試過打online版~唔駛等派:131:
有打啊,一時時打啦,但少打 ~ :071:
你又係用百事威個名去打呀 ? :034:

引用:
原帖由 四眼輝 於 4/11/2008 18:07 發表 查看引用來源

你估佢會唔會呢...:071:
今晚原來要出街食飯,所以我沒有找他在那裡出招啊 ~ :026:
可能他見不到在這留言吧(沒有PM) ~ 那下次吧 ~ :097:

我想問下邊度睇到下幾次賽馬日既馬:097: ?

引用:
原帖由 setcol 於 4/11/2008 22:49 發表 查看引用來源
我想問下邊度睇到下幾次賽馬日既馬:097: ?
其實每次報紙出比賽日那天,在馬經板內一定會有下之賽馬日可能會出嘅馬.
而馬會會在比賽日後一天出排位的.好像今晚賽事完後,大約在明天下午,馬會網會有下次之出賽排位.

如答錯,請板主更正 ~ :097:

四連環 係未5洗排名次?

呢個圖講乜?
四連環

所選馬匹總數

複式

配腳數目

一匹馬嵗

兩匹馬嵗

三匹馬嵗

5識計注數
例如下面例子, 我計5到:023:

第5場   (1) 好知己 (4) 康威王
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳
連羸及位置q 2x3 每注 15萬
第5場   (4) 康威王
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳
獨贏 2x3 每注 50萬
第5場   (4) 康威王
位置 每注 200萬
職業賭徒 2008-11-4 07:50 AM 積分 5700000   積分轉出

4隻互串Q = 6注, 係5係咁??

第一埸Q+PQ
互串
11  金鷹 9  迎利好 10  福慧 8  喜寶精神
5萬注
共60萬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆