上一頁下一頁
發新話題

各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

收藏  |  訂閱
79  15.6k

e 題又5明:023: (如果係6萬, 咁胆係未一定要跑第一???)

三重彩單式馬膽  一膽拖三腳  每注1萬分  共6萬分

單式係: 胆 + A + B, 胆 + A + C, 胆 + B + A,  胆 + B + C, 胆 + C + A, 胆 + C +B

咁胆一定要跑第一???

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-11-4 11:38 PM 發表 查看引用來源

其實每次報紙出比賽日那天,在馬經板內一定會有下之賽馬日可能會出嘅馬.
而馬會會在比賽日後一天出排位的.好像今晚賽事完後,大約在明天下午,馬會網會有下次之出賽排位.

如答錯,請板主更正 ~ :097:
但係我見好多人都知下個月既賽程:097:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-5 02:22 AM 發表 查看引用來源
e 題又5明:023: (如果係6萬, 咁胆係未一定要跑第一???)

三重彩單式馬膽  一膽拖三腳  每注1萬分  共6萬分

單式係: 胆 + A + B, 胆 + A + C, 胆 + B + A,  胆 + B + C,  ...
單式膽 意思係馬膽一定要跑第1..:025:

引用:
原帖由 setcol 於 2008-11-5 05:24 AM 發表

馬會網站有賽期表
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Fixture.asp

5識計注數
例如下面例子, 我計5到:023:

第5場   (1) 好知己 (4) 康威王
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳
連羸及位置q 2x3 每注 15萬.................呢條45萬
第5場   (4) 康威王
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳
獨贏 2x3 每注 50萬..............................呢條250萬
第5場   (4) 康威王
位置 每注 200萬

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-5 02:10 AM 發表
四連環 係未5洗排名次?

呢個圖講乜?
四連環所選馬匹總數

複式配腳數目一匹馬嵗兩匹馬嵗三匹馬嵗2

446455510105615620156735735217870856288912698436910210101204510113 ...
無錯...四連環只需4名內...:041: :041:

引用:
原帖由 setcol 於 5/11/2008 05:24 發表

你係問出賽嘅馬,那即係排位表啦 ~
如果係下個月嘅賽程,即係賽程表啦 ~
賽程表馬會連下半年都有呀 ~

板主已經貼出,請找找 ~ http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7154172&extra=&page=3    #34

P.S. 下個月沒有排位表的,因練馬師都未知道出什麼馬去比賽,那又怎會有下個月的出賽馬呢 ~ :097:

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-11-5 09:45 PM 發表

你係問出賽嘅馬,那即係排位表啦 ~
如果係下個月嘅賽程,即係賽程表啦 ~
賽程表馬會連下半年都有呀 ~

板主已經貼出,請找找 ~ http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7154172&ext ...
大概會預計到 :122: 有時刨馬無意中響d大閘到見到其他馬有份試
可能亦意味著開始部署緊將會出擊 :023:

引用:
原帖由 任天糖 於 5/11/2008 21:50 發表

大概會預計到 :122: 有時刨馬無意中響d大閘到見到其他馬有份試
可能亦意味著開始部署緊將會出擊 :023:
對 ~

所以會有馬報名試大閘,睇狀態及進度或要試閘合格才可上陣的那些馬,但多數只得幾匹睇(下次比賽馬),但未必會出到 ~ :097:

排位表尚未出版!
排位表將於下列日期中午時分上網:
逢星期一(星期三賽事,惟特別賽事除外),以及
逢星期四(星期六或星期日賽事,惟特別賽事除外)。
有關的馬匹體重將於同日約下午五時加入排位表

# 以上內容係馬會轉載

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆