上一頁下一頁
發新話題

各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

收藏  |  訂閱
79  15.6k

o....原來係咁,唔該哂咁多位

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-5 06:20 PM 發表
5識計注數
例如下面例子, 我計5到:023:

第5場   (1) 好知己 (4) 康威王
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳
連羸及位置q 2x3 每注 15萬.................呢條45萬
第5場   (4) 康威王
第8場   (1) 勝 ...
但係佢過條數係5700000:028: ???

連羸及位置q 2x3 每注 15萬
獨贏 2x3 每注 50萬
位置 每注 200萬
職業賭徒 2008-11-4 07:50 AM 積分 5700000   積分轉出

但係佢過條數係5700000:028: ???

連羸及位置q 2x3 每注 15萬..................................係120萬....之前睇錯:032: ......因為係混合過關:086:
第8場   (1) 勝眼光 (7) 鐵拳.....................................250萬
獨贏 2x3 每注 50萬
位置 每注 200萬
職業賭徒 2008-11-4 07:50 AM 積分 5700000   積分轉出
120+250+200=570萬

連羸及位置q 2x3 每注 15萬..................................係120萬....之前睇錯:032: ......因為係混合過關:086:

咩叫混合過關:028:?  條式係點??

同埋同一場 同樣2只馬, 正Q x 位置Q, 得5得?  點買法??

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-6 19:48 發表

咩叫混合過關:028:?  條式係點??

同埋同一場 同樣2只馬, 正Q x 位置Q, 得5得?  點買法??
1.混合過關即是頭關同次關唔同注項,如頭關獨贏,次關連贏,或其他組合.
2.同一場咪買“連贏及位置Q”就得.

引用:
原帖由 ming121465 於 2008-11-6 08:18 PM 發表

1.混合過關即是頭關同次關唔同注項,如頭關獨贏,次關連贏,或其他組合.
無錯...明哥講得岩...w..p..q..qp都得:086:

引用:
原帖由 ming121465 於 2008-11-6 08:18 PM 發表

1.混合過關即是頭關同次關唔同注項,如頭關獨贏,次關連贏,或其他組合.:030: <----可以咁買?  5色點畫飛:043:
2.同一場咪買“連贏及位置Q”就得. <---- 我想同一場連贏 答落去 同一場既位置Q 喎:023:, 咁都得?  點畫飛?

5該

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-6 08:33 PM 發表

1.混合過關即是頭關同次關唔同注項,如頭關獨贏,次關連贏,或其他組合.:030:  
同一場就唔可以過關...:086:
1.混合過關即是頭關同次關唔同注項,如頭關獨贏,次關連贏,或其他組合.:030: <----可以咁買?  5色點畫飛:043:...馬會職員會教你...飛入面有晒幾樣野啦.:086:
2.同一場咪買“連贏及位置Q”就得. <---- 我想同一場連贏 答落去 同一場既位置Q 喎:023:, 咁都得?  點畫飛?....呢樣唔得

到:071:

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-6 08:35 PM 發表
到:071:
神奇小子)

超級外星人..........................:096: :096: :096:

帖子997 積分10459 註冊時間2008-10-6

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆