馬神超級聯賽盃 默契 #62 彩金:568.5 得分:30

收藏  |  訂閱
21  1.4k

引用:
原帖由 默契 於 2008-11-30 10:30 AM 發表
11月30日

WP - R8 #8
QQP - R8 #5,8,14
單T - R8 #5,6,8,14

全部唔中

請留意:032:
請各參賽者出貼士時,除場次馬號外,必要加上馬名。:030:

12月 3 日

唔好意思好趕時間
下次會補馬名

WP-R6#5
QQP-R6#1,5,11
單T-R6#1,5,9,11

引用:
原帖由 默契 於 2008-12-3 05:51 PM 發表 查看引用來源
12月 3 日

唔好意思好趕時間
下次會補馬名

WP-R6#5
QQP-R6#1,5,11
單T-R6#1,5,9,11
全炒

12月6日

WP - R10 #3長有
QQP - R8 #4幸運駿駒, 7新力高, 9魄力王
單T - R8 #4幸運駿駒, 6奇異福星, 7新力高, 9魄力王

引用:
原帖由 默契 於 2008-12-6 12:50 PM 發表
12月6日

WP - R10 #3長有
QQP - R8 #4幸運駿駒, 7新力高, 9魄力王
單T - R8 #4幸運駿駒, 6奇異福星, 7新力高, 9魄力王
W P唔中
Q 4幸運駿駒, 7新力高    $57  得分:6
QP 4幸運駿駒, 7新力高   $24.5  得分:2
4幸運駿駒,  9魄力王     $64.5  得分:2
7新力高, 9魄力王        $82.5  得分:2
單T  4幸運駿駒,  7新力高, 9魄力王   $162  得分:10

彩金:57+24.5+64.5+82.5+162=390.5
得分:6+2+2+2+10=22

最新累積 : 彩金 : 568.5          得分 : 30

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-12-7 02:55 AM 發表 查看引用來源

W P唔中
Q 4幸運駿駒, 7新力高    $57  得分:6
QP 4幸運駿駒, 7新力高   $24.5  得分:2
4幸運駿駒,  9魄力王     $64.5  得分:2
7新力高, 9魄力王        $82.5  得分:2
單T  4幸運駿駒,  7新力高, 9魄力王 ...
唔該師兄幫手:036:

12月10日

WP - R8 #5秘密行動
QQP - R8 #5秘密行動, 1衝鋒槍, 4奮鬥心
單T - R8 #5秘密行動, 1衝鋒槍, 4奮鬥心, 3花好月圓

引用:
原帖由 默契 於 2008-12-10 04:54 PM 發表
12月10日

WP - R8 #5秘密行動
QQP - R8 #5秘密行動, 1衝鋒槍, 4奮鬥心
單T - R8 #5秘密行動, 1衝鋒槍, 4奮鬥心, 3花好月圓
W P唔中
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:0
得分:0

12月14日

WP - R2 #5戰士
QQP -  R2 #5戰士. 9眾威旺, 4功夫
單T -  R2 #5戰士, 9眾威旺, 4功夫, 3紀利威龍

引用:
原帖由 默契 於 2008-12-13 09:38 AM 發表
12月14日

WP - R2 #5戰士
QQP -  R2 #5戰士. 9眾威旺, 4功夫
單T -  R2 #5戰士, 9眾威旺, 4功夫, 3紀利威龍
WP唔中
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:0
得分:0

前往最後回覆