馬神超級聯賽盃 玻璃腳 #19 彩金:210.6 得分:29分

收藏  |  訂閱
21  1.5k

馬神超級聯賽盃 玻璃腳 #19 彩金:210.6 得分:29分

11月16日: 彩金:174.1    得分:23
11月19日: 彩金:0           得分:0
11月23日: 彩金:11         得分:1
11月26日: 彩金:0           得分:0
11月30日: 彩金:0           得分:0
12月03日: 彩金:0           得分:0
12月06日: 彩金:25.5      得分:5
12月10日: 彩金:0           得分:0
12月14日: 彩金:0           得分:0
12月17日: 彩金:0           得分:0
—————————————————
最新累積: 彩金:210.6      得分:29
W=4分
P=1分
Q=6分
QP=2分
單T=10分

11月16日
w,p 第8場 1爆冷
q,pq 第1場 3大有利,4又贏晒,7松林之星
單t 第1場 3大有利,4又贏晒,6不言而喻,7松林之星
熱就熱d,希望頭威頭勢攞d分先 :036:

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-11-16 02:00 AM 發表 查看引用來源
11月16日
w,p 第8場 1爆冷
q,pq 第1場 3大有利,4又贏晒,7松林之星
單t 第1場 3大有利,4又贏晒,6不言而喻,7松林之星
熱就熱d,希望頭威頭勢攞d分先 :036:
11月16日
w,p 第8場 1爆冷---------中 W=13 P=10.1   5分
q,pq 第1場 3大有利,4又贏晒,7松林之星---中3+4 Q=36  QP3+4=19
單t 第1場 3大有利,4又贏晒,6不言而喻,7松林之星----中   96

16-11-2008
即是彩金共得:13+10.1+39+19+96=174.1
分數共得:23分

引用:
原帖由 戀愛終止 於 2008-11-18 07:47 PM 發表 查看引用來源

11月16日
w,p 第8場 1爆冷---------中 W=13 P=10.1   5分
q,pq 第1場 3大有利,4又贏晒,7松林之星---中3+4 Q=36  QP3+4=19
單t 第1場 3大有利,4又贏晒,6不言而喻,7松林之星----中   96

16-11-2008
即是彩金 ...
唔該晒,幫我做總結,我都唔知得咗要自己做添

11月19日
wp第3場
10百威紀錄
qpq 第3場
10 百威紀錄,2盈驥,4電訊高星
單t 第3場
10 百威紀錄,2盈驥,4電訊高星,7投資寶

上次僥倖攞到23分同戀愛終止一齊排積分第2位,總算有交代
不過派彩太少唔啱我style,希望今次好運延續啦:071: :098:

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-11-19 02:35 AM 發表
11月19日
wp第3場
10百威紀錄
qpq 第3場
10 百威紀錄,2盈驥,4電訊高星
單t 第3場
10 百威紀錄,2盈驥,4電訊高星,7投資寶

上次僥倖攞到23分同戀愛終止一齊排積分第2位,總算有交代
不過派 ...
唔中:026:

繼續努力

派彩;0
得分;0

11月23日
wp第8場
1好爸爸
qpq 第2場
3春風得宜, 5分秒必爭, 6獨領風騷
單t 第1場
1永旺勁, 3快上快, 4大唐勇將, 10超級神駒

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-11-23 03:34 AM 發表
11月23日
wp第8場
1好爸爸
qpq 第2場
3春風得宜, 5分秒必爭, 6獨領風騷
單t 第1場
1永旺勁, 3快上快, 4大唐勇將, 10超級神駒
P  (1好爸爸  )    中   
P 1好爸爸 派  :11  得分;1

Q及QP   唔中
單T  唔中

彩金:11
得分:1

請更新
最新累積: 彩金:185.1   得分:24

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-24 09:18 PM 發表 查看引用來源

P  (1好爸爸  )    中   
P 1好爸爸 派  :11  得分;1

Q及QP   唔中
單T  唔中

彩金:11
得分:1

請更新
最新累積: 彩金:185.1   得分:24
唔該晒:131:

11月26日
wp第8場
4好味皇
qpq 第8場
4好味皇,7魅力漢子,10威騰
單t 第8場
4好味皇,7魅力漢子,10威騰,8期望
唔好意思,啱啱先趕到返黎香港,所以咁遲先出,唔知可唔可以呢?

前往最後回覆