馬神超級聯賽盃 玻璃腳 #19 彩金:210.6 得分:29分

收藏  |  訂閱
21  1.5k

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-11-26 09:41 PM 發表 查看引用來源
11月26日
wp第8場
4好味皇
qpq 第8場
4好味皇,7魅力漢子,10威騰
單t 第8場
4好味皇,7魅力漢子,10威騰,8期望
唔好意思,啱啱先趕到返黎香港,所以咁遲先出,唔知可唔可以呢?
都係全炒

回覆 10# 玻璃腳 的帖子

有比賽條例:071: :027:

由第2期起,將嚴格執行出貼士時間(第1期有人遲了少少,下不為例),公平起見全部參賽者必要在每日首場開跑前貼上,逾時當日作廢。

11月30日
wp第6場
11家家寶
qpq 第6場
11家家寶,1樂意洋洋,7南華精英
單t 第7場
2法得彩,4貝利高,5高耀之威,6再豐裕

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-11-30 12:41 AM 發表
11月30日
wp第6場
11家家寶
qpq 第6場
11家家寶,1樂意洋洋,7南華精英
單t 第7場
2法得彩,4貝利高,5高耀之威,6再豐裕
WP唔中     
Q及QP   唔中
單T  唔中

彩金:0
得分:0

12月3日
wp第8場
11金剛小子
qpq 第8場
11金剛小子,2瀟洒叻龍,4龍的風采
單t 第8場
11金剛小子,2瀟洒叻龍,4龍的風采,12美好祝福

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-12-3 04:47 AM 發表 查看引用來源
12月3日
wp第8場
11金剛小子
qpq 第8場
11金剛小子,2瀟洒叻龍,4龍的風采
單t 第8場
11金剛小子,2瀟洒叻龍,4龍的風采,12美好祝福
全炒

12月06日
第1場 W/P (4) 大有利
第1場 Q/QP (4) 大有利 (5) 又贏晒 (6) 不言而喻
第1場  單T (4) 大有利 (5) 又贏晒 (6) 不言而喻 (7) 松林之星

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-12-6 10:44 AM 發表
12月06日
第1場 W/P (4) 大有利
第1場 Q/QP (4) 大有利 (5) 又贏晒 (6) 不言而喻
第1場  單T (4) 大有利 (5) 又贏晒 (6) 不言而喻 (7) 松林之星
W 大有利 $15  得分:4     P   $10.5  得分:1
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:15+10.5=25.5
得分:4+1=5

最新累積: 彩金:210.6   得分:29

12月10日
第8場
wp 6 瀟洒叻龍
q+pq 6 瀟洒叻龍, 3 花好月圓, 12 衝勁直前
單t 6 瀟洒叻龍, 3 花好月圓, 12 衝勁直前, 1 衝鋒槍:023:

引用:
原帖由 玻璃腳 於 2008-12-10 09:59 AM 發表
12月10日
第8場
wp 6 瀟洒叻龍
q+pq 6 瀟洒叻龍, 3 花好月圓, 12 衝勁直前
單t 6 瀟洒叻龍, 3 花好月圓, 12 衝勁直前, 1 衝鋒槍:023:
WP唔中
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:0
得分:0

前往最後回覆