上一頁下一頁
發新話題

馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
539  25.5k

初賽仲有3個賽馬日.:071::071:
12月10日:
12月14日:
12月17日:

16強淘汰賽:
彩金排第1位對分數排第8位...A
彩金排第2位對分數排第7位...B
彩金排第3位對分數排第6位...C
彩金排第4位對分數排第5位...D
彩金排第5位對分數排第4位...E
彩金排第6位對分數排第3位...F
彩金排第7位對分數排第2位...G
彩金排第8位對分數排第1位...H

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-12-7 03:43 AM 發表 查看引用來源
初賽仲有3個賽馬日.:071::071:
12月10日:
12月14日:
12月17日:

16強淘汰賽:
彩金排第1位對分數排第8位...A
彩金排第2位對分數排第7位...B
彩金排第3位對分數排第6位...C
彩金排第4位對分數排第5位...D
...
多謝 神奇小子 一提,
原來已經差唔多入直路~

馬神超級聯賽盃 godhorse5258 #55 彩金:.695.1得分:54分 <--需每期更新
11月16日: 彩金:344.6           得分:27
11月19日: 彩金:161           得分:7
11月23日: 彩金:0            得分:0
11月26日: 彩金:64.5           得分:5
11月30日: 彩金: 67.5           得分:12
12月03日: 彩金:57.5           得分:3
12月06日: 彩金:0            得分:0
12月10日: 彩金:0            得分:0
12月14日: 彩金:0            得分:0
12月17日: 彩金:0            得分:0
—————————————————
最新累積: 彩金: 695.1           得分:54
好似唔岩數,唔該跟跟:029:

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2008-12-7 12:44 PM 發表
馬神超級聯賽盃 godhorse5258 #55 彩金:.695.1得分:54分  
:032:已更正,

引用:
原帖由 賽馬孔明 於 2008-12-7 11:41 AM 發表

多謝 神奇小子 一提,
原來已經差唔多入直路~
彩金開始有人搏冷門中單T突圍,哩幾次都又人中,彈左上去
得分係頭果d就步速差唔多,位置變動唔大:071:琴日多數買埋條:071:
WP:第1場:4大有利  
Q及QP:第1場: 5又贏晒 6不言而喻 4大有利   
    單T:第1場:7松林之星 5又贏晒 6不言而喻 4大有利

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-12-7 01:44 PM 發表 查看引用來源

彩金開始有人搏冷門中單T突圍,哩幾次都又人中,彈左上去
得分係頭果d就步速差唔多,位置變動唔大:071:琴日多數買埋條:071:
WP:第1場:4大有利  
Q及QP:第1場: 5又贏晒 6不言而喻 4大有利   
    單T:第1場:7松林 ...
我都有諗過,但係條T得3,4倍:096:

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-12-7 03:37 AM 發表 查看引用來源

已更新6-12-08賽事
排名名單得分
WP
QQP
單T
1#24 gmmarco64

2#28 gchanclx62

3#47 戀愛終止61

3#65 cck4861

3#72 anson356061

6#23 ooappleoosm59
...
:071::071:站時中未死得

引用:
原帖由 戀愛終止 於 2008-12-7 03:26 PM 發表
:071::071:站時中未死得
我篤定你入硬16強啦

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-12-7 01:22 PM 發表 查看引用來源

:032:已更正,
thank you神奇小子:023:  係我成日計錯:028:  唔關人事:032:

引用:
原帖由 honbobo907 於 2008-12-7 03:38 PM 發表 查看引用來源

我篤定你入硬16強啦
:030::030:咁又吾可以咁快許定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆