上一頁下一頁
發新話題

馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
539  25.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 03:19 AM 發表 查看引用來源
11月23日排名名單彩金WPQQP單T1#11 nwm84                       1101.1   2#53 ~~EYES~~733.5   3#38 賽馬孔明564   4#47 戀愛終止562.1   5#55 godhorse5258505.6   6#48 大佬MAN333.5   7#42 k ...
要追啦:092: 跌出12名添:028:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 03:29 AM 發表 查看引用來源
11月23日排名名單得分WPQQP單T1#55 godhorse525834   2#47 戀愛終止31   3#19 玻璃腳23   3#11 nwm8423   5#24 gmmarco20   6#23 ooappleoosm13   7#28 gchanclx18   7#42 keith13118   9#3 ...
分亦跌出12名添:092:

要追!!!同殺呀:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 03:58 PM 發表 查看引用來源

得分你第2,暫時仲ok:096:
我問下

如果第1至第3

用咩黎定 分/派彩做第1   ? ?

引用:
原帖由 戀愛終止 於 2008-11-21 04:18 PM 發表 查看引用來源

我問下

如果第1至第3

用咩黎定 分/派彩做第1   ? ?
現在係外圍賽:096:

註:如同1人在彩金及分數都在該項得前8名,以排名高的一面晉級,另一面則由第9名補上,如此類推。如兩邊都排名相同,由玩家自行決定棄權先由大會定。

16強淘汰賽:

彩金排第1位對分數排第8位...A
彩金排第2位對分數排第7位...B
彩金排第3位對分數排第6位...C
彩金排第4位對分數排第5位...D
彩金排第5位對分數排第4位...E
彩金排第6位對分數排第3位...F
彩金排第7位對分數排第2位...G
彩金排第8位對分數排第1位...H

8強淘汰賽:
A對D
B對C
E對H
F對G

4強:
一日或2日比併,產生冠亞季殿軍

16強起會有不同玩法,容後公布。

進入16強者,彩金及分最高1位,可得20萬分,其餘14位各得5萬分
進入8強者,各得30萬分

〈馬神超級聯賽盃〉冠軍:300萬分
〈馬神超級聯賽盃〉亞軍:150萬分
〈馬神超級聯賽盃〉季軍:100萬分
〈馬神超級聯賽盃〉殿軍:50萬分
冠亞季軍或會有銜頭加上,(問下先唔敢應承大家住)

總數共派出950萬...:028: :027:

初賽10個賽日:由11月16日開始,到12月17日

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 04:35 PM 發表 查看引用來源

註:如同1人在彩金及分數都在該項得前8名,以排名高的一面晉級,另一面則由第9名補上,如此類推。如兩邊都排名相同,由玩家自行決定棄權先由大會定。

16強淘汰賽:
彩金排第1位對分數排第8位. ...
馬神一座:036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 04:35 PM 發表 查看引用來源

16強淘汰賽:
彩金排第1位對分數排第8位. ...
:035::035:咁到時至知

我一早講過第一圈我就出局啦...
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
:071::071:鬼叫無第4之王咩

引用:
原帖由 vickysoo 於 2008-11-20 07:26 PM 發表
你唔明白我講嘜:092:
即係話無參考作用:096:
作用都有少少嘅.我2次派彩睇晒60幾個貼有d馬係多d人貼

第1日最多人中係1爆冷 6喜聚寶 :096:
第2日係2 同心同德  8發達心聲:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-21 06:26 PM 發表
我都可能係,我走彩金路線,買冷門摶1場:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆