上一頁下一頁
發新話題

馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
539  25.4k

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-21 08:35 PM 發表 查看引用來源
我都可能係,我走彩金路線,買冷門摶1場:071:
:030::030:你要搵到果場至得

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
我一早講過第一圈我就出局啦...
:096: :096: :096:
玩完嗱?我都未有分數!:096: 要檢討下先。:025:

引用:
原帖由 戀愛終止 於 2008-11-21 08:36 PM 發表

:030::030:你要搵到果場至得
冷門係摶摶下傢啦:071:
仲有幾次玩,摶條冷單T,幾千:131:應該入到16強掛:096:

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-21 08:31 PM 發表 查看引用來源

作用都有少少嘅.我2次派彩睇晒60幾個貼有d馬係多d人貼

第1日最多人中係1爆冷 6喜聚寶 :096:
第2日係2 同心同德  8發達心聲:071:
以彩金計,每次本錢120,
2期240,
排頭10位都係有錢贏:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 09:10 PM 發表

2期240,
一場單T就彈上去,:131:

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-21 08:35 PM 發表 查看引用來源
我都可能係,我走彩金路線,買冷門摶1場:071:
第一個目標應該行[積分]路線,等見到[積分]無得追時先行[彩金]路線都未遲...:097: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-11-21 09:51 PM 發表

第一個目標應該行[積分]路線,等見到[積分]無得追時先行[彩金]路線都未遲...:097: :096:
[積分]路線要每次都有多少分落手袋先得
:071:最好wp2樣1齊中或qpq1齊中

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-11-21 09:10 PM 發表 查看引用來源

2期240,
:098::098:我下次會落到10名之外

:036: :036: 我又搵到條幾好 q  睇埋獨羸又可以出貼:071: :071:

條q可能30幾賠

引用:
原帖由 戀愛終止 於 2008-11-21 10:17 PM 發表 查看引用來源
:036: :036: 我又搵到條幾好 q  睇埋獨羸又可以出貼:071: :071:

條q可能30幾賠
咁快度好:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆