馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
17  25.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-22 05:15 AM 發表 查看引用來源
各位,周六直落入場兼過江剛剛返,點知部腦唔著,:032:
在網吧留隻字,好在有空檔,下次排位前會搞掂計好。:097:
職業兄....希望可以早d知道8強點玩法....因為我可能26號會離開香港幾日...到29號先返....希望到時可以係25號出到貼...萬分感激

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-12-22 10:11 PM 發表 查看引用來源

我輸過幾次比賽....比你啦..:043:
嘩...原來你記住架....
我都係一時時炸....唔係成日保持到水準...

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-12-22 10:55 PM 發表 查看引用來源

傻啦....咁耐啦....只記得一次...比你從後趕上...過佐我..:071:
係呀....通常我出閘都好快....不過口重...好難留...所以返到嚟通常都會腳軟.....如果留得到...都會有段衝勁既...不過就多數留唔到...可能要攪攪d配備先得...

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-12-22 11:31 PM 發表 查看引用來源

我就會用中段走甩啦...:096: :096:
真係各施各法...如果我用中段走甩..就實捱唔到返嚟....
今次都係部腦壞左出唔到閘...焗留...返而效果好似幾好咁....

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-31 03:03 AM 發表 查看引用來源
16強淘汰賽:
彩金排第1位chunyu1227 對 分數排第8位ooappleoosm...A
彩金排第2位賽馬孔明 對 分數排第7位cck48...B
彩金排第3位wingng1975 對 分數排第6位JJ1969...C
彩金排第4位AHDEEH 對 分數排第5位kuskit... ...
賭徒兄...有11場喎

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2009-1-1 06:06 PM 發表 查看引用來源
我3W4P:071: 希望出到線:023: 長有好嘢:026:

白德民如果照騎,海王子一定入嚟,呢隻普來西:046: 馬偉昌好嘢:036:
危險兄好勁呀...我行人止步啦....今日d馬好似好易估..但又唔易中...3w4p...我諗我要每場揀2隻先得...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-1-2 06:37 PM 發表 查看引用來源

等(神奇小子)同我抖抖先,
尤其(神奇小子)幫手計70幾人既分..:044:
的確係好辛苦....休息吓先係應該....
不過我都好期待....

恭喜晒咁多位....
冠軍anson...實至名歸....由外圍賽開始...遲左兩個回合起步....一直保持高水準....最終以高積分..高彩金..進入16強....無論係撰馬既眼光...投注既運用..都係相當出色....

前往最後回覆